Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Черкащині священик побив ногами 60-річну жінку

25 червня 2011, 14:16
Дата ефіру/події: Субота, 25 червня 14:16

На Черкащині розгорається скандал, у центрі якого опинився місцевий священик. Тридцятирічний служитель церкви побив пенсіонерку, а потім утік. Що спонукало поважного панотця до протиправних дій.

Гуркіт вхідних дверей та дзвін розбитого посуду - все, що пам'ятає ця жінка про візит до її оселі місцевого священика. Не встигла шістдесятирічна парафіянка привітатися, як він загилив їй ногою в голову.

Людмила Борисівна, постраждала:

- Я підняла голову, і побачила, як у тумані лице перекошене батюшки, підняту руку і сіру футболку. Після того я відключилася.

Попри відчайдушні крики жінки, нападник дав ще кілька влучних копняків їй у голову й вискочив з хати. На подвір'ї панотець мало не збив з ніг хазяйчиного сина, що прибіг на материн лемент.

Юрій, син постраждалої:

- Сиділа в кріслі в крові. Голова розбита була, по полу скрізь кров, штори лежали порвані. Потім я зайшов на кухню. Там був безлад, побита посуда, їда розкидана по всій кухні і по ванні.

Чоловік спробував наздогнати кривдника, та його і слід запав. А шукати селом часу не було - по матір уже приїхала "швидка". Зустріч із панотцем закінчилася для постраждалої численними забиттями, гематомами та струсом мозку. За два тижні, що жінка пробула в лікарні, її кривдник вибачитися так і не прийшов. Його родичі відвідали хвору один раз. Тоді й повідомили: священик хворий.

Валерій, мешканець м. Корсуня-Шевченківського:

- Вроді, кажуть, що у нього і раньше припадки були, но не такі. Він у соображенії був. а це - це ж із ряда вон. У мене дитина 10 років - це ж що хочеш може буть.

У церкві, де служить головний фігурант скандалу, журналісти "Свідка" нікого не застали. Що насправді сталося зі знаним і поважаним у містечку чоловіком, погодився розповісти його батько.

Василь Пилипович, батько священика:

- Мене визвала невістка: "Ідіть, бо з Ваньою плохо". Я бігом таксі. Його застав на свойому участку. Він був такий збуджений. Спрашую: "Що трапилось, Ваня?" А у нього одключилася полностю память, він нічого не помне.

Зі слів чоловіка, того лиховісного вечора в його сина піднявся тиск. Щоби його нормалізувати, він звернувся до місцевого фельдшера. Батько стверджує: саме після візиту до ескулапа мирний священик перетворився на звіра. Фельдшер своєю чергою всі звинувачення відкидає.

Фельдшер:

- Був він у поту. Питаю, що таке? Він нічого не каже. Давай, я поміряв давлєніє - 220 на 120. Зробив еуфілін, магнезію успокаюющу, потом фурасемід і фізрозчин. Зробив йому "тройчатку".

Фельдшер усе робив правильно, кажуть його колеги. А однією з причин неадекватної поведінки святого отця могла стати звичайна перевтома.

Леонід Юнда, керівник Київського центру психотерапії та медичної психології:

- Наступает такое состояние, как истощение нервной системы. Может возникнуть тревожное состояние, сниженное настроение. Малейший раздражитель может вызвать неправильные действия, неправильное поведение.

Що насправді спричинило помутніння свідомості священика - невдовзі скажуть лікарі: зараз він перебуває на обстеженні в одній зі столичних клінік.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Половина вранья.Со слов мужа пострадевшей было все не так.
svat 01.07.2011, 22:34 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.