Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові троє підлітків здали в металобрухт гойдалки з дитячого майданчика

25 червня 2011, 16:04
Дата ефіру/події: Субота, 25 червня 16:04

У Львові троє підлітків забрали гойдалки з дитячого майданчика. Металеві конструкції хлопчаки здали на пункт приймання брухту. Вторговані гроші витратили на ласощі. Пустощі дітям так не минулися.

Сьогодні на цьому майданчику не погойдатися. На каруселі можна, щонайбільше, посидіти. А замість дітлахів сюди дедалі частіше приходять на відпочинок дядьки.

Ярема, мешканець м. Львова:

- Тут були гойдалки, там біля того стояли ще одні гойдалки. Там гойдалки були. Тут гірка стояла, там була каруселя, ще до недавна стояла. Я не знаю, де воно все ділося.

Це питання турбувало й комунальників - саме вони повідомили про крадіжку міліцію.

Павло Лихач, керівник відділу МУ міліції м. Львова:

- Проведеними заходами, за допомогою інформації яку надав один з мешканців сусіднього будинку було встановлено, що скоєння даного злочину були причетні троє неповнолітніх осіб а саме - вихованців одного з інтернатів міста Львова.

Троє викрадачів живуть без уваги та любові з боку батьків, - розповідає директор закладу. Вихованці зізналися педагогові - метал здали за копійки.

Світлана Ківальчук, директорка школи-інтернату:

- П'ять гривень. Це є на хотдог, це є на пепсі-колу маленьку. Оце їхні гроші. 10 гривень це є максимально. Навіть якщо трапляється якийсь прикрий випадок,ми питаємо дітей: для чого? Для того, що не вистачає грошей, батьки ні в чому не допомагають. Це що їм дає держава - це їхній єдиний порятунок.

Держава забезпечує домівкою, їжею та одягом. Утім, на такі ласощі, як морозиво чи цукерки в цих дітей грошей немає.

Світлана Ківачук, директорка школи-інтернату:

- Кишенькових грошей нема, тому вони шукають оті кишенькові гроші. Моя така думка. тому що я з ними говорила. Вони за тих 5 гривень готові грузити машину металу, щоб їм дали. Найприкріше, це оті люди, що приймають той метал, і дають ці гроші, оце найприкріше.

У міліції співчувають дітям, та суворий закон оминути не можуть. Правоохоронці порушили кримінальну справу. Підлітків опитали й відпустили.

Павло Лихач, керівник відділу МУ міліції м. Львова:

- Вони шкодують, що вони це зробили. Зізналися, що їм вперше така ідея, прийшла на думку вперше. Обіцяли більше такого не повторювати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.