Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У багатоповерхівці в центрі Донецька знайшли півтораметрову змію

25 червня 2011, 18:06
Дата ефіру/події: Субота, 25 червня 18:06

Змія у сміттєпроводі. До багатоповерхівки в центрі Донецька завітав півтораметровий плазун. Звідки взявся - мешканці будинку й комунальники не знають.

Мешканці цієї багатоповерхівки, озираючись, заходять до під'їзду, і виходять із квартир. Уранці біля мішків із будівельним непотребом на 3 поверсі люди побачили півтораметрову змію. Поки вирішували, що робити - вона заповзла до сміттєпроводу.

Світлана, мешканка будинку:

- Заходим в подъезд и выходим - боимся, оглядываемся - не ползет ли где? Страшно. Неизвестно же - может, полоз, а может что-то ядовитое.

Ігор Григорович, мешканець будинку:

- Здесь может рассадник быть в подвале, то ж не подвал, а рассадник жидкости и крыс.

Нажахані мешканці зверталися до ЖЕКу та МНСівців. Утім, там сказали, що полювати на плазунів - не їхні обов'язки. Тож, людям залишається покладатися на власну обережність.

Володимир, слюсар ЖЕКу:

- Да нема тут змей, я сам слесарь с этого ЖЭКа - я весь подвал знаю вдоль и поперек. Там жучки лазают, а змей здесь вообще нету.

Добре розгледіти змію мешканцям не вдалося. Припускають, вона втекла з домашнього тераріуму когось із мешканців. Тож сподіваються, що плазуна господар, все-таки, упіймав.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.