Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Івано-Франківську знайшли маленьку дитину на смітнику

29 червня 2011, 13:56
Дата ефіру/події: Середа, 29 червня 13:56

Дитину знайшли на смітнику в Івано-Франківську. Хлопчик, якому ще немає й двох років, уже понад місяць жив у кублі з місцевими пияками. Дитину їм залишила мати, а сама повіялася невідомо куди.

Малого на смітнику знайшла журналістка Івано-Франківського телеканалу. Жінка саме поверталася з прогулянки зі своїми дітьми.

Діана Даниленко, мешканка м. Івано-Франківська:

- Мене вразило те, що в літню спеку біля сміттєвої урни знаходився маленький хлопчик, який ще не вміє розмовляти, вбраний в теплу осінню курточку, в теплі осінні штанці. Він витягнув на моїх очах з сміттєвої урни окраєць хліба сухий, засмальцьований, і з великою жадібністю його їв.

Замурзаного хлопчика бачили чи не всі мешканці будинку. Але жоден нікуди не звернувся.

Марія Бельченко, сусідка:

- Дитина прищами якимись такими невідомими замазано, нігтик в дитини зірваний.

Ані як звати хлопчика, ані який його точний вік, допитатися на вдалося. Діана забрала дитину додому, помила, нагодувала, і взялася шукати матір. Знайшла її на вокзалі, де та жебракувала.

Діана Даниленко, мешканка м. Івано-Франківська:

- Вона мені сказала, що дитину мені не віддасть, що дитина її, і коли я почала казати їй, що дитина не бачить її більше місяця, вона сказала, що це не моя справа, щоби я викликала міліцію, а дитину вона забере. Я спитала: "Куди? На вокзал?" Вона сказала, що це не моє діло.

На цього чоловіка жінка і залишила свого сина. Розповідає, познайомилися на вокзалі. Вона перебула ніч у його квартирі, і пішла геть.

Микола, мешканець м. Івано-Франківська:

- Жіночка молода, 21 рік. Проститутка, прямо кажу, вокзальна проститутка. Дитина їй потрібна була як засіб для получення грошей від держави.

- Вона вам його залишила?

- Так.

Нині відомо, що дитина і горе-мати - із Калуського району. Тож тепер, коли до справи взялася міліція, хлопчика відправлять до родичів. У суді ж вирішуватимуть питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.