Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 22 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Мешканець Борисполя вбив свою матір "тому, що дістала"

29 червня 2011, 18:40
Дата ефіру/події: Середа, 29 червня 18:40

"Я не міг більше терпіти - вона мене дістала". Такими словами пояснив убивство власної матері мешканець Борисполя. Деталі родинної трагедії розповість Олексій Бєльський.

Вони прожили разом усе життя - п’ятдесятирічний Іван та вісімдесятирічна Ганна. За словами сусідки, мати сина ненавиділа ще з дитинства. Через лиху вдачу старої вони часто сварилися.

Віра Миколаївна, сусідка:

- Вона людина дуже погана. Каждого обсудить, каждого обсміє. До неї люди дуже погано обзивалися. Дуже недобра людина. Вона мене вже замучує, ну нема сили. Кажу, Ваню, ну терпи, що ж зробиш - мати.

Жінка могла роз’їхатися з сином, але завадила впертість.

Віра Миколаївна, сусідка:

- Вона продала пай, землю і гроші були. Я їй казала: "Ганько, не мириш із Іваном, не можеш ужиться - купи собі таку маленьку комнатку, на що вона тобі здорова?!" - "Чого це я буду? Я заробила квартиру, і тут буду, хай він іде".

Івана сусіди характеризують тільки позитивно - трудящий, ввічливий, терплячий. Не витримував лише напідпитку. Чоловік уже відсидів рік за побиття матусі. Висновків не зробили обидвоє. Мати продовжувала діставати, а син зриватися. Остання така сварка виявилася фатальною.

Юрій Вовк, керівник Бориспільського МВ міліції:

- Выездом на место происшествия было установлено, что данная гражданка проживала со своим сыном великовозрастным, который на момент прибытия милиции отсутствовал. В квартире был обнаружен небольшой беспорядок. Женщина лежала в неестественной позе, не на кровати с признаками насильственной смерти.

Валентин Дончук, мешканець м. Борисполя:

- Мать у него очень вредная была - это рассказывают люди. Честно говоря, то, что он сделал для меня - шок. Парень он очень хороший.

Від міліції чоловік не ховався. Попрощався з колишньою дружиною та прийшов здаватися.

Руслан Кацевал, заступник керівника підрозділу Бориспільського МВ міліції:

- Сознался он сразу, не кривя душой. Объяснил, что были плохие отношения у него с матерью на протяжении длительного времени, что и стало причиной.

Тепер чоловікові загрожує позбавлення волі на термін до 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.