Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині п'яний чоловік влаштував своїй співмешканці тортури в автомобілі

30 червня 2011, 14:29
Дата ефіру/події: Четвер, 30 червня 14:29

Алкоголь, наркотики, ніж і дружина - все, що знадобилося селянинові з Миколаївщини, аби від душі повеселитися. Два дні чоловік їздив по друзях: пив, курив, бив і різав свою кохану. Ледь живу жінку звільнили від ката правоохоронці.

Метрова пляма крові посеред дороги. Тут односельці знайшли пораненого чоловіка. Дорогою до лікарні постраждалий розповів: намагався захистити цуценя, якого ледь не розчавив п'яний кермувальник. За це дістав від водія три удари ножем у живіт.

Сергій Дяченко, керівник Снігурівського РВ міліції:

- Было установлено, что подозреваемое лицо передвигается на автомобиле "ВАЗ 21099" темного цвета. И с ним пассажир был. Пассажир мужчина или женщина - никто четко сказать не мог, ну, присутствовал пассажир.

За годину біля сільського бару автівку знайшли. Півроздягнутий водій ледь тримався на ногах. Та найбільше шокувала правоохоронців його пасажирка.

Сергій Дяченко, керівник Снігурівського РВ міліції:

- Она находилась с довольно серьезными телесными повреждениями. Потом в дальнейшем выяснилось, что он ее на протяжении нескольких дней избивал. Все лицо было избито, конечности порезаны, одежда порвана.

Ледь живу жінку одразу передали медикам. З'ясувалося, нелюд кілька днів катував свою співмешканку. Спочатку, як завжди, забрав дружину після роботи та повіз по друзях. Пили, веселилися та чоловікові було замало - до алкоголю додав ще і наркотиків. І тут став пригадувати коханій усі образи спільного життя.

Затриманий:

- Сколько лет мы прожили как бы в неправде. Вот только за неправду.

- То есть, где-то уличил в неверности?

- За неправду, за неправду. За то, что не рассказывала все, как есть.

Бив, різав ножем, пив. Так тривало два дні. Поки не скінчилися гроші і бензин. Та й тут кат не зупинився. Відібрав у дружини мобільника та продав на найближчій заправці. Потім на горілку обміняв її золоту каблучку. Та врешті "гульню" зіпсував вуличний пес.

Затриманий:

- Не, этого я не могу рассказать, потому что был сильно пьяный.

Сергій Дяченко, керівник Снігурівського РВ міліції:

- Ехал он по населенному пункту, село Центрально на автомобиле. Впереди увидел собаку. Не понравилось. Хотел ее сбить, так как она мешала ему проехать. Но эту ситуацию увидел местный житель. Вступился за собаку эту, в результате чего пострадал.

Кермування в алкогольному та наркотичному сп'янінні, незаконне зберігання дурману, тяжкі тілесні ушкодження та катування. За ці злочини 35-річному чоловікові тепер світить чималий термін.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.