Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Житель Донецька побив і розстріляв бригаду газовиків

14 липня 2011, 12:30
Дата ефіру/події: Четвер, 14 липня 12:30

Неадекватну зустріч улаштував комунальникам молодий мешканець Донецька. Працівники газової служби приїхали від'єднувати від мережі боржника. Раптом з'явився невідомий - один робітник дістав стусанів, ще двоє - вогнепальних поранень.

На околицю Донецька газівники приїхали відключати чергових боржників від мережі. Зустрів їх невідомий парубок - і не надто ласкаво.

Андрій, постраждалий:

- Мы заехали с этой стороны, стоим, ждем, а он вышел с этой стороны, и начал кричать, ругаться.

Молодик звинувачував співробітників газової служби в усіх смертних гріхах - ніби вони його побили. Неврівноважений хлопчина так розпалився, що вдарив одного працівника в обличчя. Другому він вистрілив у спину з травматичного пістолета, а третьому поцілив у живіт.

Андрій, постраждалий:

- Все в крови было, расстегнул - тут дырка. Там цыганка была, она подошла, умыла руки, полотенце дали.

Майже тиждень знадобилося правоохоронцям, аби дізнатися ім'я розбишаки. Ним виявився 24-річний місцевий мешканець сусідньої вулиці.

Ольга Почкалова, керівник прес-служби Донецького МУ міліції:

- Известно, что указанный преступник наркозависим, и в настоящее время проходил лечение по метадоновой программе. В данный момент уклоняется от лечения. Проводятся мероприятия по его задержанию. Возбуждено уголовное дело "хулиганство с применением огнестрельного оружия".

У Міськгазі, тим часом, роблять власні висновки. Залякані працівники уже побоюються їздити містом.

Андрій Ретинський, керівник відділу Донецькміськгазу:

- Рассматривается вариант, но сразу скажу, что случай нестандартный, и будет поставлен вопрос о том, чтобы сотрудники милиции выезжали с нами на отключение, потому что охрана, которая сейчас есть, не может обеспечить в должной мере безопасность.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.