Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Страшна аварія поховала мрії перспективної спортсменки

14 липня 2011, 19:33
Дата ефіру/події: Четвер, 14 липня 19:33

Ірина Мітіна була молодою, перспективною спортсменкою, готувалася до чемпіонату з фітнесу. Ірина була тренером, вела дитячі спортивні, безкоштовні групи.

27 жовтня 2008 Ірина Мітіна потрапила у ДТП (пасажир). В результаті, отримала тяжкі тілесні ушкодження - ушкодження шийних хребців С3-С6, осколкові ушкодження спинного мозку. 28 жовтня вона була прооперована в Лікарні Швидкої Допомоги (м. Київ), був замінений четвертий шийний хребець на кейдж. За оцінками лікарів, на момент після операції, шансів на життя практично не було (Іра самостійно не дихала). Але після довгих місяців реанімації, вона вижила. Лікарі спочатку казали, що Іра не виживе, потім стверджували, що вона максимум залишиться балакаючою головою. Лікарі так налякали її мати, що вона просто відмовила Ірі у догляді, мотивуючи це тим, що вона пенсіонерка і нічим не зможе допомогти. Однак попри все Іра вижила і продовжує боротися!

Після травми, Іра залишилася паралізованою. Травмі вже 2,5 року. В Іри важке матеріально-житлове становище, зараз живе на зйомній квартирі, на гроші благодійників.

Звернення по допомогу

Протягом двох років Іра зверталася в десятки фондів, зверталася до Міністерства праці та Міністерство охорони здоров'я. Звернення Іри залишилися без позитивного результату.

Лікування

Єдине місце по співвідношенню ціна - якість (ефективність), відоме нам - це Китай. Перший етап лікування - це курс з пересадки стовбурових клітин, обстеження і помірна реабілітація - 40 днів, після чого 6 місяців посиленої реабілітації в цьому ж центрі. Мета - довести Іру до самостійного способу життя.

Лікарі китайської клініки ознайомилися з історією хвороби і у відповідь на запит надали лист-підтвердження, в якому обіцяють позитивний результат, у разі проходження повного курсу. Клініка виписала рахунок на суму - 39.800 $ (01.09.2011)

На даний момент вже вдалося зібрати 15 000 $. Від рятівної поїздки Ірину тепер відділяють 24 000 $, які треба встигнути зібрати за півтора місяці.

Номер картки ПриватБанку - 4627 0858 2497 9104 (Мітiна Iріна Петрiвна)

Контактні телефони: +380934351420, +380974703888 (Ірина Мітіна, В'ячеслав Миколайович Довгань)


Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.