Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Житель Вінниці задушив свою подружку мотузкою

18 липня 2011, 14:41
Дата ефіру/події: Понеділок, 18 липня 14:41

Чуйна людина з м'яким характером - так назвала свого хлопця молода мешканка Вінниці. Щоправда, слова подруги молодик сприйняв зовсім невідповідно характеристиці. Аби довести дівчині, що насправді він - суворий мачо, повалив її на землю та задушив.

Вранці пан Михайло, як завжди, вийшов на прогулянку зі своїм собакою. Біля гаражу зупинився. Шифер, який він охайно відсортував напередодні, був розбитий і перекладений.

Михайло, свідок:

- Думаю: "Чого це земля розкидана?" А потім дивлюся - шифер зложений, але поломаний, но цілий так, половинками, але цілий. Раз так шиферину, а там - ноги лежать. Ну тут мені і погано стало, я даже не знав, жінка чи чоловік, чи хто. Я думав, парень сначала.

Нажаханий чоловік викликав міліцію. Із шиферних завалів ті дістали тіло дівчини. Обличчя - спотворене синцями, навколо шиї - червоний слід.

Олександр Глянько, керівник управління УМВС України у Вінницькій області:

- Проводили детальную проверку и отработку всех версий совершенного преступления, их более восьми, этих версий. Была, в том числе, и отработка прилегающей территории.

Загиблої в районі ніхто не знав. Ані телефону, ані документів. Єдина зачіпка - кілька татуювань на тілі.

Олександр Глянько, керівник управління УМВС України у Вінницькій області:

- В первую очередь, начали отрабатывать тату-салоны, и в одном из салонов сказали, что девушка приходила примерно год назад. И о раскраски и изменении татуирования, которое было.

Це була Маргарита, і їй було лише 19. Знайшовся і водій таксі, який напередодні ввечері висадив біля нещасливого гаража дівчину і її хлопця. Тут молодь влаштувалася з пивом, і мирно спілкувалася. Що сталося далі - розповів уже сам затриманий. Захмеліла подруга звинуватила його в надмірній м'якості характеру.

Затриманий:

- Я говорю, что сейчас за ці слова я тебе придушу, на що вона мені відповіла… Перед цим дала мені двічі, два рази, чи три ляпаса, і сказала: "Забери руки, ти ніхто і ніщо. І взагалі, ти нічого не можеш зробити. Тим більше, придушити мене. Навіть переспати зі мною не можеш нормально, тим більше, придушити".

Оскаженілий від люті юнак повалив подругу на землю, намацав у траві мотузку і стягнув зашморг навколо шиї. Так тримав хвилин із десять. Душив із такою силою, що зламав дівчині кістки. Заховав тіло - і спокійно повернувся додому. Психічний стан 20-річного хлопця тепер вивчають спеціалісти. За їхніми висновками вже вирішуватимуть, за які ґрати відправиться молодик - психіатричного закладу чи виправного.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.