Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В результаті ДТП загинув 22-річний водій "КрАЗа"

19 липня 2011, 15:38
Дата ефіру/події: Вівторок, 19 липня 15:38

На Харківщині в автомобільній аварії загинули двоє людей. На великій швидкості їхня машина наїхала на бордюр і перекинулася. Про цю та інші автопригоди, що сталися з вини охочих добряче натиснути на газ.

Аварія з автокраном сталася на крутому узвозі, що на в'їзді до Богодухова. Важка машина промчала центром і перекинулася, коли наскочила на бордюр на узбіччі. Пасажира забрала "швидка", але довезти його до лікарні медики не встигли - від травм 22-річний постраждалий помер. Водій загинув. Його тіло з понівеченого "КрАЗа" рятувальники витягали кілька годин.

Валерій Закутний, помічник керівника Богодухівського РВ МНС:

- По-перше, заблоковані тіла в машині. Прийшлося застосовувати аварійно-рятувальне обладнання. І також після того, як люди були із машини витягнуті - проводили, подавали воду для того, щоб дизельне паливо змити із місця пригоди.

Не минулося без жертв і під час безглуздої автопригоди у Криму. Там на одному з парковань дружина водія "ВАЗівської" "шістки" вирішила самостійно завести автівку. Не маючи навиків кермування, вона спочатку зачепила припарковані поряд "Жигулі", а потім збила пішохода. Далі шукайбіда переплутала педаль гальм із газом, і на швидкості врізалася у сторожівню. Унаслідок ДТП трьох жінок, що були в будці, тяжко травмовано. Одна з них через добу померла в лікарні.

Сергій Карпов, керівник відділу ДАІ м. Сак:

- Водитель автомобиля "ВАЗ-2105", не имея водительского удостоверения, при движении транспортного средства совершила наезд на охранную будку, где находилось 3 человека. Во время движения транспортного средства также пострадал пешеход. Вину водителя установит следствие.

Представниця прекрасної статі стала призвідницею масштабної аварії й на Запоріжжі. Неподалік Мелітополя зіштовхнулося аж сім автівок. 52-орічна жінка, що кермувала "Славутою", не дотримала дистанції - врізалася в "Шевроле". Далі, як доміно, автівки почали таранити одна одну. Трьох осіб травмовано. Деяких постраждалих довелося витягати з салонів за допомоги спецобладнання.

Микита, водій:

- Передо мной ехала "Славута". Это произошло в мгновение всё. Скорость была до 70 км в час. Тут резко начали тормозить, и, видимо, не успела среагировать. Женщина за рулем была - то есть, она ударила по тормозам, машину повело, произошел удар. Я тоже не успел среагировать, ударил сзади "Славуту", меня вынесло на встречную полосу, там, на обочине, я и остался.

А в Маріуполі не розминулися трамваї. Унаслідок аварії один із вагонів за інерцією наскочив на "КаМАЗа", завантаженого брухтом.

Іван Чекмак, заступник керівника відділу ДАІ м. Маріуполя:

- У водителя трамвая, который спускался вниз по улице маминого сибиряка, отказала тормозная система, и он совершил наезд на трамвай, который стоял на красный сигнал светофора. После чего эти два трамвая совершили наезд на третий автомобиль, который заканчивал маневр.

Олександр, водій вантажівки:

- Если б я двигался с большей скоростью, она б легко перевернулась. Еще б зацепила встречные машины, которые стояли вот тут на красный сигнал светофора.

Від удару причіп машини віднесло в бік, та, на щастя, він не перекинувся. Вдень трамваї були напівпорожніми, тож під час ДТП травмовано лише одну людину.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Как сообщил очевидец ДТП, «КРАЗ» перевернулся, ударившись в отбойный бордюр. Водитель крана, у которого отказали тормоза, пытался удержать его на длинном спуске и не допустить того, чтобы 30-тонный автомобиль вылетел на территорию автовокзала, стоянку такси либо на магазины. «У водителя были шансы спасти свою жизнь, но ценой жизни других людей, и он до последнего мгновения пытался справиться с неуправляемым автомобилем»,— заявил очевидец.
Михаил132 26.07.2011, 10:17 ответить
Об этой и других ДТП, произошедших по вине любителей хорошенько нажать на газ.--------О чем ты пишеш, у КРАЗА тормоза отказали в начале спуска, а водитель молодец, пролетел перекрестки, и возле автовокзала не смог бы повернуть- в результате направил машину в забор и перевернул. Если бы не он, людей бы покалечило
Михаил 26.07.2011, 10:07 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.