Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Полтаві винуватець ДТП зімітував викрадення свого автомобіля

20 липня 2011, 12:07
Дата ефіру/події: Середа, 20 липня 12:07

Аби уникнути відповідальності за ДТП, полтавець вирішив перехитрити правоохоронців. Та, вочевидь, забракло фантазії. Що намислив чоловік?

Аварія з двома автівками сталася в Полтаві на вулиці Шевченка. Та тільки винуватця ДТП на місті даївці не побачили. "ВАЗівки" й слід запав.

Олег Піхурець, інспектор відділу ДАІ м. Полтави:

- Водій автомобіля "ВАЗ" скоїв наїзд на "Деу", і місце пригоди залишив при виїзді. На місце водій запам'ятав частину номера авта. Пасажирка "Деу" отримала травми.

Інспектори одразу кинулися шукати втікача. Коло підозрюваних було невеликим - зі схожими номерами в місті тільки три автівки. Дві з них непошкоджені. А ось третю довелося пошукати. "Вкрали," - запевняв її 25-річний господар.

Валентин Артем'єв, заступник керівника сектору Жовтневого РВ міліції м. Полтави:

- Розповів, що залишив авто у себе під двором, і деякий час пребував у своїх рідних за межами міста, після чого прихав і виявив відсутність авта.

Та міліціянти одразу збагнули, щось тут не так. Постраждалий розповідав плутано, нервувався. А згодом в усьому зізнався.

Підозрюваний:

- Я їхав на своєму автомобілі, не втримав дистанції, і вдарив другого автомобіля. Злякався, поїхав з місця пригоди, сховавши свій автомобіль в посадці. І прийшло в голову, аби не наказали заявить, що викладали авто.

Для переконливості виламав замка, зняв акумулятора й магнітолу. Як виявилося - авто понівечив марно. За порушення правил дорожнього руху і втечу з місця пригоди власникові машини доведеться відповідати за законом.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.