Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщині хлопець жорстоко розправився з давньою знайомою

21 липня 2011, 14:52
Дата ефіру/події: Четвер, 21 липня 14:52

Зустріч із давнім знайомим не завжди на добро. Заміжня мешканка Дніпропетровщини спробувала було згадати минуле і... загинула.

Відчинені навстіж двері, безлад у квартирі й неживе тіло коханої дружини у калюжі крові. Таку картину застав молодий павлоградський шахтар, коли прийшов додому з нічної зміни.

Олег Малинога, керівник Павлоградського МВ міліції:

- Жінка віком двадцяти років з численними пораненнями тулуба, шиї та спини. При огляді квартири чоловіком було виявлено відсутність відеокамери, відсутність комп'ютера та відсутність мобільного телефона.

Кривавого вбивцю знайшли за кілька годин. Слід мобільного телефона жертви привів правоохоронців до двадцятирічного хлопця - давнього знайомого загиблої. Сусіди підтвердили: саме в його товаристві кілька разів бачили жінку. Підозрюваний відмагався недовго - розповів, як напередодні ввечері зайшов до подруги, щоби згадати минуле.

Підозрюваний:

- Она подошла и стала пытаться меня обнять и поцеловать. Я говорю: "Не надо, у меня девушка есть", - и оттолкнул ее. Сказал: "Сядь и не лезь до меня". А она: "Ты чё, Костя, оборзел?" И опять до меня полезла.

До інтиму хлопець бажання не мав. А у відповідь на наполегливі домагання господині схопив ножа. Чотирнадцять ударів - і хтива молодиця втихомирилася навіки.

Підозрюваний:

- Потом, когда уже все кончилось, я стою на коленях, по мне кровь течет. Я испугался, взялся за голову, начал плакать, сидел на диване. Не знал, что делать. Потом решил сымитировать - типа какие-то гопники приходили и ограбили.

Олег Малинога, керівник Павлоградського МВ міліції:

- Узяв простирадло та виніс з квартири комп'ютер, мобільний телефон та цифровий фотоапарат і веб-камеру до комп'ютера. В цей же вечір продав цифрову камеру, а фотоапарат і комп'ютер залишив собі.

Удома й на роботі підозрюваного характеризують як порядну і врівноважену людину. Вияв нелюдської жорстокості він пояснює раптовим затьмаренням. Хай там як, а за криваве гостювання хлопцеві загрожує п'ятнадцятирічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.