Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У зіткненні на столичній Оболоні загинули байкер та його пасажирка

22 липня 2011, 14:33
Дата ефіру/події: П’ятниця, 22 липня 14:33

Рівно тиждень тому на столичній Оболоні сталася ДТП, в якій загинули байкер і його пасажирка. Тоді водій "Тойоти" здійснював обгін смугою зустрічного руху, й зачепив "БМВ Х5". Від удару німецьке авто відлетіло в бік, поховавши під собою мотоцикла. Винуватцем пригоди виявився нетверезий бізнесмен.

Отак в останню путь проводжали байкера, який тиждень тому загинув унаслідок ДТП, влаштованої п'яним водієм.

Того літнього вечора ніщо не віщувало лиха. Байкер із пасажиркою повільно їхав вулицями столичної Оболоні.

Володимир Подолянко, байкер:

- Хорошая погода, великолепно все. Собирались ехать все на набережную, но мы уехали немножко другой дорогой, а они поехали другой дорогой. А потом пришло сообщение - так и так, такая ситуация, что Лукас погиб.

За кілька хвилин мотоцикл опинився під автомобілем "БМВ". Легковика кинуло на двоколісного після зіткнення з "Тойотою Прадо".

Володимир Подолянко, байкер:

- Мы увидели полностью не могущего разговаривать водителя "Прадо", он просто еле-еле пытался вспомнить, как его звать, что он. Когда ему задали вопрос: "Вы сегодня пили?" - то есть, он сказал "да". Когда у него спросили, сколько, он сказал: "Не знаю".

27-річний байкер помер на місці, дівчина - за кілька днів у лікарні.

На місце ДТП одразу приїхала приватна охорона, аби боронити винуватця. Адже цього п'яного водія на оболонській набережній знають.

Володимир Подолянко, байкер:

- Со слов свидетелей, они говорят: мы знаем эту машину, мы знаем, как она носится по набережной. Он один из соучредителей кафе на Оболонской набережной, очень человек неадекватный по жизни.

Друзі загиблого хочуть, аби винуватець не уник покарання, утім вважають, що не бідний бізнесмен відкупиться. Розслідує цю справу Оболонське райуправління міліції. Тут кажуть: водій уже під вартою, то ж треба дочекатися суду.

Вікторія Білозерцева, помічник керівника Оболонського РУ міліції м. Києва:

- Наразі слідчим відділом Оболонського райуправління міліції столиці порушена кримінальна справа відносно винуватця ДТП. Уродженець айзербайджану, він дійсно їхав на "Тойоті", і дійсно був у нетверезому стані. Цій особі, яка скоїла ДТП, загрожує покарання від 5 до 10 років, але попереду суд, який поставить останню крапку.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
ВЫйдет Су___чура. Подержут пару дней и выпустят.
Жаль что смертную отменили.
Байкер 09.08.2011, 14:49 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.