Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У селі молодики з дорогого джипу побили пенсіонерів

1 серпня 2011, 14:41
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 серпня 14:41

Під час літнього відпочинку в селі втрапив у халепу дев'ятирічний Єгор. Хлопець гостював у двох своїх дідусів, коли став свідком неприємної пригоди - просто на очах малого їх нещадно відлупцювали молодики з дорогого джипу. А все тому, що пенсіонери попросили не їздити селом із шаленою швидкістю.

Літній відпочинок у селі - на природі та в спокої! Кращого для свого Єгорки батьки і не шукали, відправили дев'ятирічного хлопчика до дідусів. Все йшло добре, поки усі троє не вийшли ввечері на прогулянку.

Іван Степанович, постраждалий:

- Сват вже вивів велосипед на дорогу, на ту сторону, і тоді онук побіг до нього. А я стояв на цій стороні. Тут на шаленій швидкості пре джип якийсь. Я йому показую чотири пальці, куди ти преш, сорок кілометрів повинно бути на годину, а ти преш 140.

Зухвальці різко загальмували. Із машини вискочив кремезний чоловік та без зайвих слів заходився лупцювати пенсіонера - старенький без тями впав на землю. На захист родича кинувся другий дідусь. Цієї миті з іномарки вийшло ще двоє "бійців".

Анатолій Миколайович, постраждалий:

- И начинают они меня колотить. Это мгновение прошло около двух минут. И появляется еще третий, я не помню ситуации, водитель меня ударил под глаз, ну по голове меня били как на ринге.

Єгор, онук:

- Із машини ще двоє вибігло бандитів. Та й там бійка началась. Далі я вже нічого не пам'ятаю.

Що було далі - добре пам'ятаюсь сусіди. На несамовитий крик дитини вибігли з усіх дворів.

Антоніна Миколаївна, сусідка:

- Я вирішила вийти подивитися - чия дитина кричить. Знаєте, це було так жахливо, що відразу почала кричати. Нащо ви б'єте, навіщо ви його б'єте. Перестаньте бити. До чого ж бити лежачого?

Зупинилися молодики, коли обидва пенсіонери лежали на землі без тями в калюжі власної крові. Мовчки сіли до машини та поїхали геть. Але їх швидко затримали. Нападниками виявилися єгері дного з лісництв. Місцеві розповіли - ці лісівники завжди поводилися нахабно. Влаштовували посадовцям у своїх угіддях полювання, тож були переконані - мають впливових покровителів.

Наталя Таран, керівник відділу УМВС України в Черкаській області:

- Хочу зазначити, що закон у нашій державі єдиний для всіх. Ці хулігани наразі затримані і знаходяться під арештом. Порушено кримінальну справу за ст.296 Карного кодексу України "хуліганство". Триває слідство.

Опинившись за ґратами один з нападників тепер виправдовується - лише намагався захистити свого директора. Побачив, що до джипа біжать страшні люди - двоє дідів та маленька дитина.

Затриманий:

- Я хотів захистити від хуліганів свого директора.

- Ну нам відомо, що це була людина похилого віку з дитиною?

- Ні… ну як вам сказать…Не молодий, да, я не знав, скільки йому років.

Чия правда - визначить суд. Затриманим подовжили арешт. Якщо їхню вину доведуть - залишитися у в'язниці ті можуть на кілька років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.