Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На проспекті Науки в Києві бетоновоз розчавив Тойоту Кемрі

4 серпня 2011, 09:42
Дата ефіру/події: Четвер, 4 серпня 09:42

Кривава аварія, що шокувала киян, сталася на проспекті Науки. Бетоновоз розчавив Тойоту Кемрі. Водій елітного легковика загинув. Постраждав і кермувальник вантажівки.

 

Незвичну картину нині можна побачити на проспекті науки - перевернутий до гори дном бетонозмішувач. Напередодні ця вантажівка влаштувала криваве ДТП. 

МАЗ спускався серпантином. Автівок було не багато, швидкість невеликою. Аж раптом на одному з поворотів машина виїжджає на смугу зустрічного руху, потім на тротуар, по дотичній летить у дерево. Та й на тому не зупинилася. 

Валерій, учасник ДТП: 

- Вдруг услышал сзади визг, потом резкий удар с левой стороны, потом боковым зрением смотрю - на меня падает бочка какая-то, ну я по тормозам - вправо чуть. 

Це розповідає водій Міцубіші, який їхав попереду бетоновоза. Він пригальмував, щоб пропустити скажену вантажівку. 

Валерій, учасник ДТП: 

- Я притормозил, а он чуть вперед уехал,  тем самым - легким испугом отделался. 

МАЗ же полетів далі, зачепив Деу-Ланоса та Таврію Славуту. І тільки потім приземлився. Кабіною на бік. Розчавивши під собою Тойоту Кемрі, яка їхала йому назустріч. 

Максим чи не першим підбіг на допомогу постраждалим. Утім, сорока семирічного кермувальника Кемрі було вже не врятувати. 

Водій вантажівки залишився живим, але дуже травмованим. 

Олег, учасник ДТП: 

- Йому пішоходи допомогли вилізти з кабіни, був весь у крові. 

До того як його шпиталювали, сказав про ймовірну причину аварії. 

І дійсно могла гальмівна система не спрацювати - припускають інші кермувальники. Бо ж є в ній видимі несправності. 

Максим, свідок: 

- Здесь стоят энергоаккумуляторы, и вот как показывает практика, один был вообще не рабочий. Есть один шток, а второго штока нет, и видно, что он не просто выпал, а его здесь и не было. 

Утім, і місцина тут для аварій сприятлива. 

Поліна Іванівна, мешканка м. Києва: 

- В позапрошлом году было 4 аварии с заездом ко мне во двор, глину завезли, песок завезли, пшеницу завезли, и пустой какой-то перевернулся. 

Цьогоріч у паркан будинку пані Поліни врізався КАМАЗ із камінням. Машина зупинилася за кілька метрах від жінки. А в середині липня, в сусідньому дворі, фактично на тому самому місці, де перекинувся бетоновоз, лежала інша вантажівка - з піском. Так само на спуску в неї відмовили гальма. Вона влетіла на подвір’я й розчавила припарковану Шкоду. Тоді минулося без жертв. Що далі, то страшніше людям жити тут. 

Олексій, мешканець м. Києва: 

- Вантажівка вверх повзе, старається. Відмовлять тормоза, тому що 5-7 тон, гружона їхала бетоном, де-то 6 тон, от вона і перевернулася, давайте зробимо висновки.

Олена Ткаченко, Олексій Бардадим, Микола Шинкар

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.