Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму затримали педофіла

4 серпня 2011, 10:45
Дата ефіру/події: Четвер, 4 серпня 10:45

На п’ятдесят чотири річного збоченця з Симферополя вивели кримські журналісти. Кореспондентка одного з тамтешніх видань принесла до міліції диски з відвертими фільмами. Герої - неповнолітні хлопчаки. Оперативники швидко дізналися, де мешкає педофіл. Обійстя брали штурмом. Підозрюваного схопили разом із купою доказів. 

Оперативний співробітник ГУ МВС у Криму:

- Сообщил, что более 10 лет занимается данным видом деятельности. Это основной источник доходов - фильмы с участием несовершеннолетних. Он сбывал через интернет. Стоимость одного составляла порядка нескольких тысяч долларов. Актёров подбирал из числа несовершеннолетних от 10 до 15 лет. 

Затримали на півострові й австралійця, котрий приїхав зніматися в порнофільмах. Слідчі з'ясували, українець налагодив не тільки кіноіндустрію, а й створив умови для секстуризму. Сайт зареєстрував на канадійському сервері. Доступ до нього мали тільки чужоземці. Певно, тому незаконний бізнес проіснував так довго. Крім того, міліціянти з'ясували, що педофіл працював в одному з кримських вишів. Тепер доцентові загрожує десять років ув'язнення. Правознавці не ймуть віри, що ця людина виправиться. Адже педофілія визнана за патологію і такого збоченця змінити годі. Тому потрібно змінювати законодавство. 

Едуард Багіров, правознавець:

- В некоторых странах кастрируют химически, в некоторых ставят клеймо. В некоторых отрезают всё что можно. Таким образом, государство у них защищает права детей, а у нас таких законов нет. Педофил может спокойно ходить создавать видимость нормального человека и при этом быть угрозой. Наши педофилы могут работать учителями, воспитателями. 

У Сполучених штатах давно педофілів позначають, розповідає американець Навин. Там про них пам'ятають усе життя. 

Навин Муруган, громадянин США:

- У кожному невеличкому містечку на законодавчому рівні зазначено, що кожен громадянин має знати усіх педофілів, якщо чоловік був впійманий на педофілії. То десь зовні його помешкання має бути спеціальний знак. І це робиться публічною інформацією. 

Та українці вважають, що такий метод у нас не діятиме. Подейкують - це може призвести до сплеску агресії й самосуду.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.