Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

П'ятьох українок правоохоронці затримали перед вильотом до Сеулу у секс-рабство

4 серпня 2011, 11:29
Дата ефіру/події: Четвер, 4 серпня 11:29

Колишня танцівниця через оголошення в Інтернеті підшукувала дівчат для роботи в шоу в Південній Кореї. П'ятьох українок правоохоронці затримали безпосередньо в аеропорту "Бориспіль" перед вильотом у Сеул. Адже за кордоном вони не танцювали б, а стали б повіями.

Ще кілька хвилин, і всі ці дівчата вирушили б до Сеула. У більшості з них в Україні не було ані грошей, ані роботи. Що їдуть за кордон заробляти не танцями, а сексом - знали одиниці. 

Постраждала: 

- В плане услуг она сказала, что это будет касаться интима, то есть спросила о моем музыкальном образовании, у меня его нету, я ей об этом прямо сказала, она сказала: ничего страшного. 

Постраждала:

- Я сказала, что у меня ребенок, что у меня очень тяжелое материальное положение, что мне придется его оставлять с бабушкой, у которой тоже денег нету, что мне нужно расчитаться с долгами, в которые я влезла, пока он болел. На что она меня успокоила, сказала, что я и бабушке денег вышлю, и кучу денег заработаю, ни в чем нуждаться не буду. 

Тож на заманливу пропозицію 29-річної молодиці дівчата пристали. Адже за одного клієнта їм пропонували 100 доларів. А скільки працювати - повія могла вирішувати сама. 

Постраждала:

- Она меня все время успокаивала, сказала, что условия там хорошие, девушек там не принуждают, и если я хочу заработать больше денег, мне просто надо будет оказывать больше интим-услуг. 

За українкою, що налагодила постачання дівчат до Кореї, севастопільські правоохоронці стежили вже давно. 

Олександр Потапов, керівник відділу ГУ МВС України в м.Севастополі:

- Даная гражданка имеет гражданский брак с гражданином Кореи, на сегодняшний день установлено, что ранее она сама занималась спортивными танцами, имеет какие то профессиональные достижения. 

Саме таке минуле вербувальниці привабило і двох справжніх танцівниць. Їм жінка про майбутні інтим-обов'язки нічого не розповіла. 

Олександр Потапов, керівник відділу ГУ МВС України в м.Севастополі:

- В группе из девушек, которые предпологались вывозиться в Южную Корею две девушки действительно являлись танцовщицами, профессиональными танцовщицами, которые при себе везли также необходимую одежду для выполнения танцев. 

Тепер засновниці каналу постачання дівчат до Кореї загрожує кримінальна відповідальність за незаконну торгівлю людьми. Скільки українок вербувальниця вже доправила в закордонні борделі, правоохоронцям ще доведеться з'ясувати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.