Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Третю добу в Києві шукають дитину

4 серпня 2011, 11:44
Дата ефіру/події: Четвер, 4 серпня 11:44

Вдягла блакитну сукню, взула рожеві капці, сказала бабусі, що піде на базар купити молока й поповнити рахунка на мобільному. Це було надвечір 31 липня в Солом’янському районі. Після того дев'ятирічної Інни ніхто не бачив.

Надія Анатоліївна, бабуся зниклої дівчинки:

- Ребёнок ушёл, сорок минут проходит - нету, я выглядывала-выглядывала - побежала за ней, нигде её не было, до рынка она не дошла.

Що могло статися з дівчинкою - сушать голову і правоохоронці, і родичі. Інна жила у Дніпродзержинську. До Києва приїхала на канікули до дідуся й бабусі. Друзів у столиці не мала.

Сергій, вітчим зниклої дівчинки:

- Здесь такой район, детей нет, а далеко её гулять не отпускали.

Дорогу, якою дитина подалася на базар, вона добре знала, весь час нею ходила. Тож рідні певні - Інна не могла загубитися.

Востаннє дев'ятирічну Інну Лук'янович бачили біля автозаправки. Камери відео спостереження зафільмували дівчинку, коли вона проходила повз.

Після цього дитина мов крізь землю провалилася. Рідні й міліція збилися з ніг, розшукуючи Інну - та поки що жодних результатів.

Ірина Біба, помічник керівника Солом'янського РУ міліції м. Києва:

- Перевірялися в першу чергу ті місця, де вона бувала разом з родичами, це Макдональдси, це ринки "Соломянський" , "Севастопольський", "Деміївський", автовокзал, залізничний вокзал, все, що можна було перевірити.

Тож рідні просять допомоги у глядачів "Свідка". Зникла має зріст приблизно 130 см, довге темно-русяве волосся. Всіх, хто бачив Інну, або навіть схожих на неї дівчаток, просять телефонувати на номер 102.

 

 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.