Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Затримали десантника, який два дні тому проламав голову трирічній дівчинці у Дніпропетровську

5 серпня 2011, 08:20
Дата ефіру/події: П’ятниця, 5 серпня 08:20

День повітряно-десантних військ у Дніпропетровську святкували за всіма традиціями - спочатку море алкоголю, потім -  бешкет та бійки. Одним із місць для гульок "десантура"  обрала міській парк. 

Надія Монастирська, працівниця парку:

- Вони тут таке творили, їздили по десять чоловік на машині, сідали на капота і прапора піднімали , тут страшне, так що, якщо був їхній празник, дак оце себе так вести? 

Чужими на цьому святі життя виявилися двоє перехожих - чоловік і його трирічна донечка Злата. Дівчинка в парку їздила на поні, поруч ішов її тато. А позаду них  - п'яне товариство з кількох десятків десантників. Молодики лаялися, батько малої їм зауважив. Гультяї до розмов були несхильні - зав'язалася бійка. 

Станіслав, затриманий:

- Он спровоцировал конфликт, начали драться, когда начали оттягивать, он в спину начал кричать, а я был с бутылкой пива, в подвыпившем состоянии, кинул в него. 

Кинув пляшку в чоловіка, а влучила вона в голову дитині. Від удару скляна тара розбилася, а закривавлене маля з проламаною головою впало з поні. Десантники ж і далі гамселили батька дівчинки. 

Армен, свідок:

- Он от них вырвался, подбежал к ребёнку, они опять начали его бить, я не знаю. Потом куда он делся, или бабушка подняла того ребёнка, там оказывали ему первую помощь. Просто нелюди. 

Молодик, що жбурнув пляшку, втік. Правоохоронці шукали його дві доби і врешті затримали. Це двадцятидворічний місцевий мешканець, він дійсно служив у повітряно-десантних військах. 

Анатолій Чебан, керівник Жовтневого РВ міліції м. Дніпропетровська:

- Прятался, конечно ,прятался, он понимал ,что совершил и что за это придется отвечать. 

Затриманий каже, хотів влучити в батька, а не в дитину. Бо той, мовляв,  спровокував. А ось пригадати чим саме - молодик не може, бо від кількості випитого того дня нічого не пам’ятає. 

Станіслав, затриманий:

- А сколько вы выпили в тот день?

- Много.

- Ну много это сколько?

- Не помню, литров пять пива. 

Молодикові за те, що ледь не вбив дитини, загрожує від п'яти до восьми років ув'язнення. А його жертву, трирічну Злату, вже прооперували. 

Вікторія ЛІСІВЕЦЬ, в.о. заввідділу Дніпропетровської обласної дитячої лікарні:

- На момент поступления и до сегодняшнего дня тяжесть состояния расценивается, как тяжёлая, но стабильная с некоторой положительной динамикой.  Тяжёлая черепно-мозговая травма с переломом кости черепа. 

Олег Сорокалет, батько постраждалої дівчинки:

- Это беспредел. У неё был проломан череп, кость лежала на синусовой вене. Она пришла с утра в сознание, у меня крепкая девочка, очень здоровая была. 

Скільки оговтуватиметься після зустрічі з десантником маленька Злата - невідомо. Утім, лікарі сподіваються, що ускладнень удасться уникнути й маля зможе нормально жити, так, як до дня повітряно-десантних військ.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.