Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 12 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині жінка застала молодшу сестру у ліжку з власним чоловіком, за що отримала удара ножем

10 серпня 2011, 12:49
Дата ефіру/події: Середа, 10 серпня 12:49

Наталя та Аліна - не бачилися три з половиною роки. За цей час у кожної багато чого змінилося в житті. Старша тридцятидворічна Наталя нещодавно почала жити разом із чоловіком, тож запросила в гості сестру, щоб познайомити з обранцем. Перший день гостин минув спокійно.  

Аліна, затримана:

- На второй день накрыли стол, я была, её муж и сестра её мужа, выпили, посидели. Поговорили.

Потім чоловік пішов до хати відпочивати. За деякий час нібито прилягти рушила до оселі й молодша сестра. За годину, до помешкання зайшла й Наталя. Від побаченого - оскаженіла. Аліна була в ліжку поруч з її чоловіком.  

Аліна, затримана:

- Начала лезть драться, сначала к нему, потом ко мне.

Заспокоїти ревниву родичку намагалися спочатку словами, мовляв, нічого в них не було, просто розмовляли. Але вона від люті себе вже не контролювала. Почалася бійка.  

Вадим Щербина, керівник Єланецького РВ міліції:

- Одна сестричка начала обороняться, в результате чего туристическим ножом ударила последнюю.

Аліна, затримана:

- Ничё мы не смогли ей сделать. Ну и получилось так, что первое, что увидела - тем и ударила.

Наталя спочатку болю не відчула. Просто вибігла надвір і пішла геть. Утім, уже за кілька метрів скривавлена впала. Швидку їй викликали перехожі. Медики констатували - в жінки пробита легеня.  

Володимир Мазепа, керівник Єланецької центральної районної лікарні:

- Состояние больной на протяжении трёх дней сохранялось стабильно тяжёлым, после чего было принято решение отправить её на лечение в областной центр.

Кривдниця ж про скоєне не жалкує. Каже, якби ситуація повторилася - вчинила б так само. Бо, мовляв, то була самооборона. Чи правда це - вирішить суд. А поки проти жінки порушили кримінальну справу за завдання тяжких тілесних ушкоджень.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.