Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві затримали хлопця і дівчину, які грабували іноземців

10 серпня 2011, 14:12
Дата ефіру/події: Середа, 10 серпня 14:12

Вони познайомилися в нічному клубі. Молода, приваблива та розкута Ірина, яка прекрасно володіє англійською, вразила іноземця. Після кількох келихів він запросив дівчину до своєї оселі. Утім, додому канадець потрапив не одразу. На сходах поблизу будинку на нього чекали.  

Постраждалий:   

- Несподівано мене хтось вдарив по голові. Я знепритомнів. Коли отямився - дівчини поруч не було. У мене зникли всі гроші - близько двохсот доларів та торба з ноутбуком.  

Наступного ранку чоловік звернувся до міліції, а коли повертався додому, натрапив на свою вчорашню знайому. Дівчина виявила неабияку зухвалість. Замість того, щоб ховатися від правоохоронців, у середмісті знайшла нову жертву.  

Постраждалий:      

- Я прямував Хрещатиком і побачив цю дівчину. На лаві вона сиділа з якимось хлопцем, здається французом. Я зробив вигляд, що не впізнаю, а сам пішов до військовика, який стояв неподалік та попросив її затримати.   

Роман Леонович, заступник командира військової частини:

- Вона не показала ні своїм виглядом, ні діями, що вона має відношення до цієї справи. Вона була на перший погляд здивована дуже сильно, що її з кимось сплутали. При проведені опитування було встановлено, що при собі вона документів не має, що вона не проживає в Києві, що вона тут проїздом.  

Військовик заспокоїв дівчину - мабуть сталася помилка, але потрібно з'ясувати її особу. Та запевнила - за кілька хвилин її знайомий привезе документи. Незабаром на місце прибув хлопчина. Однак тільки-но він побачив людей у формі - спробував втекти. Його негайно затримали та обох доправили до відділку.   

Роман Леонович, заступник командира військової частини:

- Коли почали спілкуватися і зробили очну ставку, потерпілий впізнав і її і його. І вже на питання, які задавав слідчий і оперуповноважений, вони зізнались в скоєнні даного злочину.     

Зухвалий дует відпустили на підписку про невиїзд, а міліція перевіряє цю парочку на причетність до подібних злочинів по всій Україні.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.