Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Петра Цимбала з "Грін Грей" та його дружину підозрюють у наркоторговлі

10 серпня 2011, 15:15
Дата ефіру/події: Середа, 10 серпня 15:15

Підписка про невиїзд чи тримання під вартою - у Голосіївському районному суді обирали міру запобіжного заходу для сімох наркоділків.  

Їх заводять до судової зали по одному. Першою -  Алісу Ковмір. Жінка не бажає спілкуватися з пресою. Суд просить журналістів вийти за двері на час слухання. Запросили вже на вирок.  

Алісин чоловік Петро Цимбал до зали заходить третім. Музикант іде в супроводі адвоката. Бас-гітариста просять залишити на волі. Петро з вологими очима розповідає про свою маленьку доньку. І він, і дружина - за гратами, а його мати - в лікарні.   

Петро Цимбал, затриманий:

- Я думаю, что следователи подтвердят, я полностью сотрудничал со следствием, готов дальше учавствовать во всех процессуальных мероприятиях, прошу о снисхождении, я не знаю, что ещё сказать.

Та суддя невблаганна: як і для всіх інших членів угруповання, призначає взяття під варту. Довести провину затриманих правоохоронцям буде просто: адже назбирали купу доказів.  

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Знайшли нарколабораторію обладнану за всіми вимогами сучасного виробництва наркотиків: і зрошувальні системи, і вентиляція, і добрива, і все було в наявності, вилучено 80 кущів канабісу і 15 кілограмів сухої подрібненої речовини. Було проведено чотирнадцять закупівель контрольних, в решті-решт вийшли на органзітора і на активних учасників.

За словами міліціянтів, музикант і його поплічники розповсюджували наркотики серед молоді й серед представників шоу-бізнесу. Щоправда, учасники гурту "Грін Грей", в якому грав на гітарі Петро Цимбал, у це не вірять. Кажуть - він навіть алкоголь не вживав, не те, що наркотики.

Дизель, учасник групи "Грін Грей":

- Петю, например, заподозрить в торговле наркотиками - ну, это последний человек, кого я знаю, кто мог бы делать. Потому что как минимум в его философии жизни не укладывается денежное состояние.

Олександр Бур, директор групи "Грін Грей":

- Петя - это человек, который вообще не пьет алкоголь, то есть я ни разу не видел никаких наркотических поползновений. Возможно в этом виновата прическа Дизеля. И слава острова Ямайка.

Нині Петро Цимбал - у СІЗО. За такий злочин йому світить від п'яти до десяти років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
какой кошмарно циничный беспредел, кругом спиваются и деградируют от легально (!!) продаваемых тяжелейших наркотиков - алкоголя, сигарет - а за каннабис сажают, да еще и семью разрушают!

каннабис - ЛЕЧЕБНОЕ растение, идиоты, разберитесь со своими мозгами, что вы вытворяете!
алекс 20.08.2011, 01:40 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.