Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Молода жінка вигадала історію про вагітність та смерть власної дитини, аби одружитись

11 серпня 2011, 14:12
Дата ефіру/події: Четвер, 11 серпня 14:12

32-річний чоловік та його на 11 років молодша подруга були зразковою парою. Коли дівчина повідомила, що вагітна, її коханий довго не вагався - одразу запропонував узаконити стосунки. Народжувати жінка захотіла аж в обласному центрі - Хмельницькому. Поїхала туди сама, перед цим дала майбутньому батькові настанови.  

Мешканець села Летави:

- Звідси будеш мене забирати з роддому, сюда будеш ходити, до мене в палату, на який поверх. Всьо. Я її залишив і поїхав на роботу. В четвер вечором вона звонить, що лежить під капельницями і визивають її роди.  

А вже наступного дня чоловікові зателефонували із сумною звісткою: новонароджена донечка померла під час пологів. За кілька днів немовля поховали в закритій труні.

Мешканка села Летави:

- Я тоді до тої труни, відкриваю, а та труна забита от такими цвяхами. Я кажу: ну а як же так, нащо ви забили? Я ж хочу подивитись на ту дитину. А вона каже: Таня мене предупредила, що труну забивають цвяхами, я кажу: Боже, гайда якось відкрити. А ви бачили ту дитину? А в шо їх одягли?

Своїй свекрусі жінка пояснювала: маля витягали частинами, та й відкривати труну за народними повір'ями не можна. Дружину, що втратила дитину, чоловік намагався всіляко підтримати.

Мешканець села Летави:

- Пішли на могилу, вона взяла чашечку, води налляти, взяли цукерки, свічечку взяли, підпалили, зайшли туда, вона плакала, я плакав, там чуть на коліна не припадав коло тої могили.  

А от свекруха вирішила з'ясувати, від чого померла її онука та поїхала до пологового будинку. Там шокованій бабусі заявили: такої породіллі тут ніколи не бачили. Тоді звернулися до правоохоронців. Слідчі ж з'ясували - жінка взагалі не була вагітна. 

Олександр Польовий, перший заступник керівника Чемеровецького РВ міліції:

- Проживаючи з громадянином, жителем села Летави, щоб зберегти сім'ю, імітувала народження та похорони дитини.  

Могилу немовляти ексгумували. У труні знайшли лише рушник та дитячий костюмчик. І тільки тоді горе-породілля зізналася: всю історію з вагітністю і смертю маляти вигадала, аби змусити коханого одружитися. Тепер жінка лишилася сама - такої жорстокої брехні чоловік їй не пробачив.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.