Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Івано-Франківську місцевий суддя збив бригаду робітників водоканалу

11 серпня 2011, 15:08
Дата ефіру/події: Четвер, 11 серпня 15:08

ДТП сталася поблизу стадіону. Автівка, за кермом якої був суддя Івано-Франківського господарського суду, влетіла в гурт комунальників. Один чоловік помер, іншого рятують у реанімації. Місце проведення ремонтних робіт, за словами ДАІвців, було обгороджене, виставлені застережні знаки. Чому водій не помітив їх і збив бригаду, з'ясовує прокуратура.

Костянтин Кулак, речник УДАІ в Івано-Франківській області:

- Місце дорожнього ремонту було обгороджено дорожніми знаками. Перешкода, об'їзд з лівого боку. Але водій, скажем так, не впоравшись з керуванням, проігнорував ці дорожні знаки, внаслідок чого і сталося ДТП. В водія взято на даний час кров на аналіз, проводиться перевірка, після її встановлення стане відомо, чи вживав водій алкоголь і чи перебував у нетверезому стані.

Служителя Феміди не затримували, він на роботі. Поспілкуватися з суддею не вдалося, адже слухав чергову справу.  

Петро Матуляк, заступник голови Івано-Франківського господарського суду:

- Суддя, Грица Юрій Іванович, працює в нашому суді з 1983 року. Це один з перших, який працював ще в арбітражному суді нашого суду. Нормальний суддя, нормальна людина. Тяжкий випадок, для мене це - шокуючий випадок.

Відтворити перебіг подій намагаються медики за характером травм вцілілого робітника.

Ігор Пулик, завідувач відділення Івано-Франківської обласної клінічної лікарні:

- Створюється враження, що, по-перше, машина наїхала на нього і переїхала. Крім того, він, мабуть, там десь перевернувся, бо це переломи такі комбіновані. Наїхала, штовхнула його і він до чогось ще вдарився.

Стан пораненого стабілізувався. Однак у реанімації пробуде ще щонайменше два тижні. Потім - майже півроку реабілітації. А загиблому - 60-річному комунальникові, розповідають у водоканалі, де той працював, залишалося кілька днів до пенсії. І того трагічного дня він взагалі не мав виходити на зміну - просто підміняв товариша.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Цей "суддя" - грица юрій іванович. - звичайна проститутка як і всі судді франківського господарського суду.

Я був на "суді" у цього "судді", тоді він продався депутату ткачу і тодішньому начальнику франківської міліції - струку.

Так шо тепер вони йому допоможуть, буде "судити" далі.

А Матуляк-цей дядько шо на відео говорить-це заступник голови "суду", він також брав участь у тому продажному розгляді справи (грица - був головуючим), але потім чомусь його замінили іншим так званим "суддею". Може він не захотів продаватися ткачу і струку -не знаю...але як би був справжній суддя, то би не просто відмовися від справи...а так - проститутка такий як і грица
Іван 13.08.2011, 10:49 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.