Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Новий вид правопорушників - злочинці-невдахи - тепер і в Україні

12 серпня 2011, 13:33
Дата ефіру/події: П’ятниця, 12 серпня 13:33

Вони зірки Інтернету, міліційних зведень та поговору громадськості: злочинці-невдахи.  

Один хлопчина вирішив до крамниці потрапити через дах. Вийшло, щоправда, не з першої спроби. І ось він всередину буквально - падає. Приземлення дещо затверде. Але ж мета примушує підвестись і красти. Набрав продуктів та сигарет. Утім, ось халепа - як вийти із супермаркету?  

Спочатку він штурмував двері, а потім - дах. Тут ще трохи скалічився. Врешті запалив цигарку і став чекати на поліцію. Колег же в цього афроамериканця хоч греблю гати.

Ось приміром, необачний злодюжка, красти почав просто на очах міліціянта. Іншій - вівчарки господаря.  

Радують кримінальними подвигами і мешканці Росії. Один чоловік у мить перетворився на Віні-Пуха. Так красномовно стирчить його п'ята точка з віконця кіоску, який хотів обікрасти, але застряг. Інші двоє молодиків теж на вміст МАФу замахнулися. Та невдачі переслідували злодюжок ледь не на кожному кроці. Спершу в кіоску спрацювала сигналізація.

Утім, галас зупинив їх лише на мить. З крамнички таки винесли те, що хотіли - коробки з пивом. І знову невдача - ноги злодія ледь тримають. Падіння! Потім - ще одне. Отак вкрасти змогли лише ящик бурштинового напою. Та й Україна багата на таких самородків. У Луганську за награбоване злодії віддають вдвічі більше. Отак чолов'яга напав на дівчину. Утім, не розгледів двох свідків - кремезних молодих хлопців, які наздогнали кривдника, і попросили повернути відібране.  

Свідок:

- Я не знаю, испугался, не испугался, телефон отдал, деньги, я думал, что это девушки, а это его телефон и деньги.

А ще є і у нас свій казковий ведмедик - Віні. Чоловік хотів пива, поліз у кватирку кафетерію. Але не розрахував своїх габаритів - зокрема обсягу талії. До найближчої пляшки не дотягнувся якихось п'ять сантиметрів, застряг. Міліціянти ж нагадують - навіть незавершений злочин за законом карається.  

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Якщо працівники міліції доведуть, що ця людина мала злочинний намір, то все рівно буде порушена КС за статтєю 186 - якщо без зброї та насильства, або 187, тобто розбій.

Тож радять не смішити людей ціною власної свободи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.