Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині повії знаходили клієнтів за допомогою оголошень у газеті

16 серпня 2011, 13:35
Дата ефіру/події: Вівторок, 16 серпня 13:35

"Дівчина познайомиться з чоловіком для серйозних стосунків", - саме такі оголошення в місцеві газети давали миколаївські повії. Втім, їхні клієнти добре платили не за серйозність, а за інтимні послуги.

Ці четверо молодиць аж ніяк не чекали на візит правоохоронців. Тому спершу розіграли виставу: не зізнавалися, хто вони, і ким працюють.

Підозрювані:

- Саша, я больше в гости не зайду к тебе, вообще. Что за цирк?

- Какой цирк, это моя дочь, мы только что с больницы, потому что я беременная.

Втім після обшуку й вилучення речових доказів повії зізналися: працюють на сутенерку, яка винаймає житло та отримує частину їхніх прибутків. Звідницею виявилася 25-річна жінка з багатим досвідом надання інтимних послуг.

Затримана:

- С 18 примерно до 22 занималась сама, потом начали знакомые, знакомые знакомых проситься работать вместе. Сначала работали просто - каждая сама на себя, платили квартиру, и давали рекламу на пополам.

Згодом жінка стала сутенеркою - давала оголошення в Інтернеті та місцевих газетах.

Затримана:

-  Эти объявления – собственно, мое имя, мой рост, вес, и познакомлюсь для серьезных отношений. Потому что по-другому размещать нельзя, такой формат у газеты.

Втім, клієнтів, готових платити гроші, все одно вистачало. Інколи повії обслуговували до 15 чоловіків на добу.

Вадим Філашкін, в.о першого заступника керівника управління МВС у Миколаївській області:

- На эту женщину работало штат проституток в возрасте от 18 до 30 лет, проживающие в пригороде города Николаева. Все они с малообеспеченных семей. По данному факту возбуждена статья 303 часть вторая - сутенерство и вовлечение лица в занятие проституцией.

Молодиць, що працювали в борделі, притягнуто до адміністративної відповідальності. Сутенерці ж загрожує ув'язнення на термін від 4 до 7 років. На волі жінку чекатиме її маленька дитина.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.