Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві 46-річна повія зарізала свого 63-річного клієнта

16 серпня 2011, 15:32
Дата ефіру/події: Вівторок, 16 серпня 15:32

Жадібність занапастила. У Києві 46-річна повія вбила свого 63-річного клієнта. Чоловік розважався з нею всю ніч, а платити за послуги відмовився. Ображена жінка вирішила помститися коханцеві, й перерізала йому горло.

Марина Борисполець, кореспондент:

- Поспілкуватися з родичами вбитого нам не вдалося - його дружина й донька поїхали з міста.

Сусіди розповідають про 63-річного колишнього тренера жіночої збірної з футболу як про доброго й порядного сім'янина.

Сусідка:

- А він дівчат водив?

- Нет, никого не было. О чем вы говорите.

Сусід:

- Був доброю людиною, інтелігентною.

Та цікавили чоловіка не лише футбол і сім'я. Коли дружина разом із донькою поїхали на море відпочивати, пенсіонер вирішив розважитися. Певного вечора наковтався віагри, запив добряче коньяком і зателефонував давній знайомій - повії. Вона приїхала не з порожніми руками, чаркували вже вдвох.

Затримана:

- Я находилась под действием таблеток, которые мне врач выписывает - "финозепан", и коньяка.

- Вы пили коньяк, сколько?

- Три бутылки на двоих.

Жінка каже: цього разу клієнт був вибагливий, як ніколи. Поводився брутально і грубо. Так тривало всю ніч. А вдосвіта, коли любовні утіхи пенсіонерові набридли, повідомив повію: за послуги не заплатить.

Затримана:

- Но он меня ударил, и мне пришлось. Он быстро это так все сделал, и все произошло. Он опять начал приставать. Ну, я так вот - хотела попасть в ухо, а попала в шею.

Два удари в шию ножем - так помстилася жінка за образу. Коли клієнт стікав кров'ю, повія збирала з квартирі всі цінні речі - золото, хутро, мобільні телефони, взяла фотоапарата й відеокамеру. Потім зачинила двері, ключі викинула у сміттєпровід, і поїхала з міста.

Юлія Шевчук, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва:

- Його тіло виявила сусідка десь на четвертий день після смерті, і приблизно вже за чотири години, працівники карного розшуку вже розкрили цей злочин.

Затримана про скоєне не жалкує. Каже, треба було старому або менше віагри вживати, або грошей не шкодувати. А так за свою сексуальну вибагливість і скупість поплатився життям.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.