Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Кіровоградський апеляційний суд залишив чотирьох бандитів за гратами

17 серпня 2011, 12:46
Дата ефіру/події: Середа, 17 серпня 12:46

Апеляційний суд Кіровоградщини залишив без змін вирок чотирьом бандитам, що кілька місяців тому зухвало викрали бізнесмена. Серед білого дня підприємця вивезли за місто й вимагали за його звільнення мільйон доларів.

Сергій, постраждалий:

- Я увидел, как на меня бегут трое неизвестных мне лиц и… начали меня избивать, угрожая пистолетом, пистолетом били по голове, повалили меня на пол, одели мне на голову шапку, втроем затолкнули меня в свой автомобиль.

Той день кіровоградський підприємець Сергій запам'ятає на все життя. Серед білого дня власника мережі ювелірних крамниць викрали невідомі й вивезли за місто. Родичі заручника звернулися по допомогу до правоохоронців.

Ігор Паніотов, керівник УБОЗ у Кіровоградській області:

- У близьких родичів потерпілого злочинці вимагали викуп у розмірі 1 мільйона доларів США, або 50 кілограмів золота.

Під час оперативної комбінації в обмін на життя підприємця зловмисникам передали 25 кілограм срібла, пофарбованих під золото. Отримавши "першу частину викупу", викрадачі відпустили жертву.

Оперативник (затримання):

- Стоять. Милиция! Руки за голову!!

Бандитів затримали під час передавання решти викупу. Зловмисниками виявилися четверо місцевих. Тридцятирічні чоловіки ніде не працювали, промишляли розбоєм. До оборудки з бізнесменом підготувалися ретельно - кілька тижнів стежили за жертвою, вивчали шляхи пересування. За два місяці після затримання підозрюваних справу про зухвале викрадення підприємця передали до суду. Утім, з вердиктом "Феміди" підсудні не погодились.

Микола Сарап, суддя Апеляційного суду Кіровоградської області:

- Організаторів злочинного угруповання засуджено до 8 років 6 місяців та 9 років 6 місяців, виконавців - до 8 років та 8 років 6 місяців. Вирок суду, я вважаю, законний та обґрунтований, міра покарання для засуджених справедлива та достатня для їх виправлення та перевиховання.

Законність та обґрунтованість вироку суду першої інстанції підтвердила й колегія кримінальної палати суду Апеляційного, і залишила його без змін.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
А потерпілий Сергій не пам'ятає, як він оббирав довірливих покупців автмобілів?
Сеня 31.05.2012, 23:01 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.