Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині нетверезий чоловік на спір викрав "Жигулі"

17 серпня 2011, 13:50
Дата ефіру/події: Середа, 17 серпня 13:50

На Волині банальна суперечка подружжя закінчилася криміналом. Нетверезий чоловік у маршрутці побився об заклад із власною дружиною, що раніше за неї буде вдома. Задля цього 30-річний пасажир вийшов із мікроавтобуса й викрав чуже авто. Утім, швидше дістатися хати не зміг. Завадили горілка й Державтоінспекція.

Ось цю припарковану біля ферми "ВАЗівську" "четвірку" Олександр помітив, щойно зачинив дверцята маршрутки. І хоча на ногах заледве тримався, рушив до авта. Машина була не замкнена, ще й ключ запалення всередині стирчав.

Олександр, затриманий:

- Нікого не було. Ще подумав: хто в нас час так лишає без нагляду автомобілі? А я люблю їздити, взяв, завів. Він легко завівся та й поїхав.

Що з автомобіліста вмить перетворився на пішохода, 28-річний власник "Жигулів" помітив не одразу. Микола зі своїм сином саме рибалив на ставку за фермою. Коли скінчилася наживка, відрядив по неї малого. Той попрямував до машини, але транспорт зник. Хто його міг забрати, постраждалі й гадки не мали.

Микола, постраждалий:

- Машина знаходилася на території кінно-тваринницького комплексу. Територія обгороджена, зі всіма людьми знайомий. Не мав навіть думки, що хтось може заволодіти. І, в принципі, для того, щоби не загубити ключі на риболовлі, я їх лишив у замку запалювання.

Аби не гаяти часу, чоловік зателефонував до міліції. Правоохоронці примчали за 10 хвилин. Записали інформацію про автівку й рушили її шукати. А власник "Жигулів" узявся підраховувати обсяги збитків. Та не встиг дебет із кредитом скласти, як транспорт знайшли в кюветі.

Олександр, затриманий:

- Трохи перевищив швидкість. Гнався, хотів додому заїхати, та й злетів з траси. А вже як йшов вздовж дороги, був затриманий працівниками ДАІ.

Експертиза показала: у крові чоловіка був чималий вміст алкоголю. І саме він, на думку лікарів, завадив йому кермувати. Якби крадій не був п'яним як чіп, власник машини через власну безпечність шукав би свій транспорт до сьогодні.

Анатолій Саливончик, в.о. керівника ВДАІ м. Ковеля:

- Хочу всім порадити, що ключі і документи в автомобілях не залишати, не шкодувати грошей, а обладнати автомобіль протиугінними засобами. Воно потім вам вернеться у десять разів.

Суперечки з дружиною чоловік так і не виграв, а ось біографію через власну дурість зіпсував.

Ігор Мрачко, керівник Ковельського МВ міліції:

- На даний момент затриманий перебуває у Ковельському МВ. Затриманий він по статті 115 КПК України. Буде порушено кримінальну справу за статтею 289 ч.1.

А це означає, що охочого битися об заклад посадовлять за грати, щонайменше, років на три, або він заплатить штраф, значно більший за вартість самої машини.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.