Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Четверо п'яних луцьких школярів розбилися на викраденому "Москвичі"

19 серпня 2011, 16:12
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 серпня 16:12

Випили горілки - й перетворилися на Шумахерів. Четверо луцьких школярів так відсвяткували День народження, що потягло на геройські вчинки. Украли автомобіля й заходилися їздити ним нічними вулицями. Та тривав променад не довго: щойно парубки виїхали за місто, опинилися в кюветі.

Ще вчора ввечері ця купа брухту називалася "Москвичем 412-им". На ніч дбайливий господар ставив його на подвір'ї своєї багатоповерхівки. Що авто можуть украсти - навіть на думку не спадало. А тому від сигналізації відмовився, від блокувальних пристроїв - теж. Не пробачили безпечності дідові п'яні десятикласники.

Віктор Бандура, заступник керівника ВДАІ м. Луцька:

- Перебуваючи в нетверезому стані, вони не впоралися з керуванням, і здійснили наїзд на придорожнє дерево, внаслідок чого автомобіль зазнав механічні пошкодження, а люди - тілесні ушкодження.

Аварія сталася за десять кілометрів від Луцька. Свідки розповідають: спочатку машина їхала юзом кілька кілометрів, потім - злетіла з траси. Адже недосвідчених чотирьох пияків морив сон, та й навичок кермування вони не мали. Інспектори, що прибули на виклик, шоковані: школярі були в такому стані, що не могли вимовити жодного слова.

Вадим Оксенюк, співробітник ВДАІ м. Луцька:

- Взагалі нічого не говорили. Потім ми їх розпитували: хто їхав, як вони опинилися на даному місті, хто був за кермом? Але вони майже не розмовляли, не могли говорити, бо були в нетверезому стані. Один взагалі мовчав, то його госпіталізували і повезли у реанімацію.

Саме цього хлопця найбільше травмовано. Йому лише 16, утім, шансів вижити майже немає. У підлітка переломи черепа, таза, нижніх кінцівок. Школяр сидів на передньому місці, й саме на нього припав удар сплюснутого даху авта. Мати досі не втямить, що її син робив у товаристві пияків.

Світлана Петрівна, мати постраждалого:

- Коли б він не прийшов в хату, я питала: "Чи не куриш? Чи не п'єш спиртне?" Він завжди мені дихав. Я не чула. Часом запах яблучного соку. Каже, пиво таке пив. А так - я не знаю. Я завжди перевіряла.

- Лікарі що кажуть?

- Кома і критичний стан.

Схожих аварій цьогоріч на Волині сталося вже дві. Там теж фігурують неповнолітні. У цій історії крапки над "і" поставлять, коли школярі зможуть самі розповісти про свої пригоди вкраденою машиною.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.