Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині батько зламав палець своєму неповнолітньому синові

29 серпня 2011, 14:56
Дата ефіру/події: Понеділок, 29 серпня 14:56

Зламав пальця неповнолітньому синові п'яний мешканець Волині. Так він помстився колишній дружині, що не дала пиячити. А малому занапастив спортивну кар'єру. Тепер сім'я просить міліцію посадовити пияка, бодай, на рік.

Олександр Стернічук, кореспондент:

- Заглядає в чарку колишній залізничник Сергій Йосипович не перший рік. З дружиною розлучився, однак продовжує співмешкати з нею та дітьми в спільній квартирі. Того вечора чоловік, як завжди, перебрав. Додому прийшов мало не на колінах, та вкладатися спати не хотів.

Витяг із холодильника чергову півлітру. Утім, плани порушила колишня, що вилила вміст пляшки до унітаза. Ображений ковелець накинувся на кривдницю з кулаками. Боронити матір узявся менший син. Йому тато зламав пальця.

Олександр, постраждалий:

- Боліла дуже рука, тряслася. І на наступний день я сказав мамі, що краще поїхати до лікарні і подивитися, що там сталося з пальцем. А сталося те, що був перелом. Обідно, що 18 числа мали бути змагання у Шацьку, і мав займати призові місця, а я не поїхав, і дуже образливо.

Лікарі констатували: у 15-річного спортсмена-веслувальника не лише зламаний палець, а й вивихнутий зап'ясток. Тож у гіпсі ходити, щонайменше, півтора місяця. Родина звернулася в міліцію, щоби вона вгамувала тирана. Та й самі правоохоронці 44-річного чоловіка добре знають.

Юрій Кузьмук, в.о. керівника сектору Ковельського МРВ міліції:

- Чоловік дебоширив у сім'ї неодноразово. Вона і раніше до нас зверталася. Ми притягували його до адміністративної відповідальності за вчинення насильства у сім'ї. Стаття 173 зі значком 2 адмінкодексу України.

Сідати за грати за те, що зламав пальця синові, не хочеться. Тому батько переконує міліціянтів, що травмував несвідомо. Не треба було, мовляв, відбирати пляшки. Бо алкоголь - єдина тепер душевна розрада.

Сергій, підозрюваний:

- Тож не то, що випив - і йдеш на карачках, але ж на ногах своїх ідеш! Приходжу до хати - вона внюхала запах алкоголю, і тоді починає робити мені істерику вдома. То такий-сякий, то за квартиру не платиш. За що ти п'єш, чого ти мені аліментів не платиш?

Такі претензії жінки розуміють сусіди. Кажуть, не раз були свідками Сергієвого бешкету.

Надія Іванівна, сусідка підозрюваного:

- Дітей б'є постійно, як нап'ється - море по коліна. Я якось піднімаюсь собі на поверх, а він з маленькою сокирою на неї замахнувся. Я кажу, Сергій! Він - за пояс сокиру запхнув і пішов. На п'ять хвилин я б раніше прийшла - сіканув би!

Ізолювати пияка, бодай, на рік просять міліцію чи не всі мешканці цього будинку. Сподіваються, що життя за ґратами його виправить.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.