Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Чернігові затримали 23-річну сутенершу

29 серпня 2011, 18:46
Дата ефіру/події: Понеділок, 29 серпня 18:46

В Чернігові спіймали професійну звідницю. Молода сутенерка забезпечувала втіхами постійного клієнта - постачала йому своїх безробітних подруг.

Якось давній знайомий попросив двадцятитрирічну Світлану підшукати йому дівчину "на одну ніч". До сексуальної оборудки метикована чернігівка долучила свою безробітну подругу. Коли все пройшло, як по маслу, звідниця збагнула: це вигідний бізнес.

Сергій Бриль, керівник відділу УМВС України в Чернігівській області:

- Протягом тривалого часу для свого клієнта знайомого запрошувала дівчат віком від 18 до 38 років для надання сексуальних послуг. Ця дівчина брала за годину роботи цих дівчат 200 гривень собі, а 200 віддавала дівчатам.

Жага до сексуальних утіх у замовника лише зростала. Тож звідниця без роботи не сиділа і дня. Дівчат добирала, зазвичай, із незаможних сімей: умовляла їх легко розжитися на гроші. Так Світлана "бізнесувала" кілька місяців, поки на одній із чернігівських квартир не затримали на гарячому одну з повій. Сексуальна працівниця вмить розповіла про свою хазяйку правоохоронцям.

Тетяна, повія:

- Подружка була. Ми з нею довгий час дружили. І був такий момент, коли мені терміново була потрібна якась матеріальна допомога, і вона запропонувала мені такий варіант.

Нині чернігівська звідниця гірко кається в СІЗО. За злочинну діяльність вона ймовірно потрапить на кілька років за до в'язниці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.