Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Івано-Франківську за тиждень спалено й розбито 10 автомобілів таксі

31 серпня 2011, 12:11
Дата ефіру/події: Середа, 31 серпня 12:11

Сім автівок розбито, і три спалено. За останніх два тижні в Івано-Франківську скоєно своєрідну диверсію проти однієї з місцевих служб таксі. Її працівники нині зібралися під стінами обласного управління внутрішніх справ. Доправили й пошкоджені машини.

До свого легковика Мирослав добігти не встиг. Авто спалахнуло пізньої ночі. Поки загасили, від машини залишилася купа обгорілого брухту.

Мирослав Феняк, постраждалий:

- Через вікно ми побачили, що горить ліве переднє колесо. Коли підбігли до машини, то колесо вистрілило, а машина впала.

А це авто згоріло вночі проти вівторка. Інше - побили. Як докази, їх таксисти привезли під стіни обласного управління внутрішніх справ.

Сергій Маланчук, таксист:

- Є сліди пластикової бутилки на лобовому склі. І весь бензин стік прямо на правий бік, на колесо. Ну, і пожежні зробили заключення, що це був підпал.

Підпалів і навмисного пошкодження таксі одного й того самого підприємства зафіксували вже близько десятка. Почалися диверсії два тижні тому.

Михайло Рибак, директор служби таксі:

- По телефону було викликано на різні адреси два автомобілі, вони приїхали, вибігли люди в чорних масках, ці автомобілі були пошкоджені, побиті металевими предметами, і це був лише початок. На сьогоднішній день маємо: сім автомобілів і три машини спалено.

Водії кажуть, що міліція не діє. Правоохоронці ж заявляють, що справу розслідують.

Василь Фелик, заступник керівника УМВС в Івано-Франківській області:

- Висувається кілька версій. Одна з яких - це хуліганські дії. Конкуренція за сферу впливу в цьому бізнесі. Є підозрювані особи, які будуть нести кримінальну відповідальність.

Підозрюваних міліція шукає всіма спецпідрозділами. Й обіцяє, що більше жодної машини в місті так не понівечать.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.