Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині заживо згорів 7-річний хлопчик

31 серпня 2011, 15:34
Дата ефіру/події: Середа, 31 серпня 15:34

На Донеччині живцем згорів семирічний хлопчик. Його 11-річний брат дістав опіки більше половини поверхні тіла. Такі наслідки дитячих забавок із вогнем у покинутій автівці.

7-річний хлопчик разом зі своїм братом і ще одним приятелем грався на вулиці. Дітлахи вирішили пошукати пригод на автостоянці. Там натрапили на покинуту "ВАЗівську" "копійку". Двоє братиків залізли всередину через бічне вікно, а вже за кілька секунд салон охопило полум’я.

Павло Панасюк, керівник Горлівского МУ міліції:

- Автомобиль воспламенился, согласно видеосъемке, моментально. Мы видим на видеосъемке, как вот этот один мальчишка выскакивает, бежит в одну сторону, третий бежит в другую. Из автомобиля больше никто не вылез. Получается, семилетний ребенок был охвачен пламенем, остался в автомобиле.

6-річному приятелеві братів поталанило. Під час займання він був ззовні. Хлопчину ж, що зміг вискочити з охопленої полум'ям автівки, доправили до донецького опікового центру. За життя малого пацієнта лікарі боролися всю ніч.

Еміль Фісталь, завідувач опікового центру Інституту невідкладної та відновлювальної хірургії ім. В. Гусака:

- У него ожоги пламенем лица, рук, туловища, площадью 55 % поверхности тела, при этом еще ожог дыхательных путей, крайне тяжелый ожоговый шок. Вчера его состояние было совсем плохое, но, благодаря своевременной и адекватно проведенной интенсивной терапии противошоковой, к утру состояние улучшилось. Появилась функция органов, которые не работали.

Що спричинило трагедію, яка забрала дитяче життя, - тепер з’ясовують правоохоронці. За припущеннями, малюки гралися балончиками з якоюсь запальною сумішшю.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.