Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 27 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині 48-річний чоловік вистрілив в газонокосильника

1 вересня 2011, 12:39
Дата ефіру/події: Четвер, 1 вересня 12:39

Заважаєш спати - маєш кулю! На Волині в порушників тиші стріляють. Ціляться в голову, а потім кажуть, що ненавмисне. Так постраждав 19-річний ковельський жеківець Михайло. Він завинив тим, що чепурив газон опів на восьму ранку.

Його зміна щойно почалася. Хлопець пригадує: першим у перелікові об'єктів комунального стрижіння був квітник на вулиці Незалежності. Тож, незважаючи на вранішню пору, завів мотокосу й заходився зрізати бур'ян.

Деренчання роздратувало котрогось із мешканців будинку поряд.

Михайло, постраждалий:

- Чую - хтось кричить, матюкається. Я заглушив косу. Дивлюся - якийсь мужик кричить. Я підійшов ближче пару метрів, а він почав казати: "Чого ти косиш квіти?" А там якесь зілля росло. Я промовчав, обминув те місце, і почав косити в другому місці…

Та чолов'яга не вгамувався. Почав погрожувати комунальникові розправою. Цього разу його дратував гуркіт двигуна, що заважав спати. Останнім аргументом став… постріл.

Михайло, постраждалий:

- Почув біль в голові. Подивився в ту сторону - і бачу: мужик той з балкону дивиться і тримає пістолет в руках. Побачив, що я на нього дивлюся, і одразу ж пішов у хату. Йшла кров несильно, голова трохи боліла. Але свідомість не втрачав.

Міліціянти кажуть: на щастя, зброя, з якої мешканець стріляв у жеківця, пневматична. Нападника вже допитали.

Сергій Чижевич, заступник керівника Ковельського МРВ міліції:

- Даний факт в нас є зареєстрований у Ковельському міськвідділі. Дійсно, була така подія. Виїхала слідчо-оперативна група, в ході виїзду було встановлено, що працівнику РЖКП №1 було нанесено тілесні ушкодження під час того, як він виконував роботи по благоустрою міста. По даному факту проводиться розслідування.

Підозрюють 48-річного мешканця Ковеля. Дотепер клопоту із законом він не мав, але сусіди характеризують його як пияка й розбишаку. Покарати нападника за травмування невинуватого хлопця, міліцію просять усі колеги постраждалого. Адже завтра те саме можуть заподіяти й їм. І юнак тепер побоюється виходити на роботу. У ЖКП Михайло відбував альтернативну військову службу. Каже, віра забороняє йому брати до рук зброю, а що її візьме хтось інший і застосує проти нього - навіть не гадку не спадало.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Мужик правильно сделал! И так всех газонокосильщиков надо стрелять!!
Аноним 30.07.2020, 12:19 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.