Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму за 7 місяців викрадено 7 позашляховиків "Тойота Прадо"

5 вересня 2011, 12:49
Дата ефіру/події: Понеділок, 5 вересня 12:49

Сім позашляховиків за 7 місяців. У Криму діє злочинне угруповання, що полює на дорогі автівки однієї марки. З кінця минулого року у власників викрадають "Тойоти Прадо". Забрали вже 7 машин. Проте жодної правоохоронці ще не знайшли.

Дмитро - остання жертва викрадачів автівок. Розповідає: свого позашляховика залишив на платній стоянці, а коли повернувся, машини вже не було. Постраждалий одразу написав заяву до міліції. Втім, там йому натякнули, що шансів знайти транспорт майже немає. Згодом власник викраденої автівки дізнався: точно такі машини у Криму безслідно зникають з грудня минулого року.

Дмитро, постраждалий:

- "Тойота" 2007 года выпуска - данные факты имели место еще в 5 случаях на территории Ялты, два случая на территории Симферополя, и два случая на территории Севастополя.

Поспілкувавшись з іншими постраждалими, чоловік виявив чимало загадкових збігів.

Дмитро, постраждалий:

- Все машины покупались в одном и том же городе - городе Симферополе, в одном и том же автосалоне. Данные машины являются кредитными, кредиты брались в одном и том же банке - Укрсиббанк. Машины находились в отличном техническом состоянии.

Правоохоронці ж поки лише розводять руками та висувають версії щодо можливих викрадачів автівки.

Анатолій Місюра, перший заступник керівника УМВС України у Криму:

- Это не единичное преступление, это как бы на счету этой неустановленной группы 5 таких транспортных средств, 5 "Тойот Прадо". Сейчас мы имеем определенную информацию в отношении ряда лиц, которые причастны к такой деятельности, но конкретно сказать, что это они сделали, и они совершали это преступление, - мы не можем.

Позаяк усі викрадені автівки свого часу куплено на виплат, їхні власники й далі змушені сплачувати кредит. Єдина втіха - машини застраховані, тож постраждалі господарі отримають компенсації.

Франсуа Бенароя, заступник голови правління Укрсиббанку:

- В случае угона компенсация идет только через 6 месяцев после факта угона. Страховая компания она ждет расследование милицией, чтобы проверять, что действительно машина исчезла. Страховая компания будет компенсировать стоимость машины уже на дату с устарением машины, и обычно это, конечно, покрывает стоимость остатка на кредит.

Втім, постраждалі таки сподіваються: викрадачів затримають, а авта повернуть. Адже на залишки страхової компенсації після погашення позики нового залізного коня не купити.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.