Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині директора однієї з фірм підозрюють у зґвалтуванні

5 вересня 2011, 15:24
Дата ефіру/події: Понеділок, 5 вересня 15:24

З бізнесменів у тюряжники. На Донеччині директора фірми з ремонту медичного обладнання підозрюють у зґвалтуванні 24-річної знайомої. Аби приховати сліди злочину, 52-річний чолов'яга виштовхнув жертву з 6-го поверху.

52-річний директор фірми шукав кохання в Інтернеті. У соціальній мережі познайомився з 24-річною жіночкою. Після кількох зустрічей в ресторані запросив до своєї оселі. У квартирі випили по чарці, та після цього поведінка галантного кавалера раптово змінилася.

Олег Саприкін, керівник Жовтневого РВ міліції м. Маріуполя:

- Угрожал ей физическим насилием, наносил удары, в процессе чего изнасиловал. Девушка воспользовалась определенным моментом, когда наш подозреваемый что-то делал, она выбежала на кухню и начала звать на помощь людей.

Ґвалтівник заскочив до кухні, схопив жертву за ноги й викинув з 6-го поверху. Жіночці неабияк поталанило: падіння пом’якшило гілля дерева, що поблизу будинку. Хтось із сусідів викликав "швидку", лікарям постраждала й розповіла, що сталося. Медики, своєю чергою, повідомили правоохоронців. Ті прийшли до ґвалтівника, проте, дверей господар не відчиняв - довелося ламати. У квартирі знайшли докази - одяг і речі жертви. Та навіть після цього підозрюваний вини не визнає.

Затриманий:

- В этот раз тоже она такси вызвала, приехала. Я спустился, за такси заплатил. Мы с ней выпивали. Да, мы с ней кино смотрели, в постели валялись. Да, потом я уснул, интересно так - вырубился. Проснулся - ее нет.

Правоохоронці припускають, що директор фірми з ремонту медичного обладнання скоїв ще одне зґвалтування. Кажуть, діяв він за тією самою схемою.

Олег Саприкін, керівник Жовтневого РВ міліції м. Маріуполя:

- Наш подозреваемый приводил тоже девушку, познакомились они по Интернету, но этой девушке удалось убежать из квартиры. Она написала заявление. Сейчас мы разбираемся по этому случаю.

- То есть, на его счету не одно преступление?

- Да, возможно не одно.

Тепер батькові двох дітей доведеться відповідати перед судом. За замах на умисне вбивство його можуть посадовити за ґрати на 15 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.