Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині біля сільського кафе було застрелено міліціонера

6 вересня 2011, 13:41
Дата ефіру/події: Вівторок, 6 вересня 13:41

Міліціянта вбили на Київщині, біля сільської кав'ярні. Зловмисник вистрілив із мисливської рушниці, й одразу втік. За що він позбавив життя майора?

Ірина Винокурова, кореспондентка:

- Близько третьої години ночі правоохоронці їздили селом за завданням, виявляли у місцевих жителів незареєстровану зброю та шукали у місцевих барах хуліганів - такою є офіційна версія правоохоронців.

Після рейду дільничний поїхав, а керівник Калитянського селищного відділу міліції завітав у це кафе - проконтролювати закриття дискотеки. Там зробив зауваження п'яному відвідувачеві. Спалахнув конфлікт. Чоловік побіг додому за рушницею. З нею підстеріг вартового ладу на вулиці й потім впритул розстріляв 37-річного майора. Кинув зброю і втік. Таке повідомили міліціянти. Втім, місцеві жителі розповіли іншу версію стрілянини: кажуть, правоохоронець був п'яний, та сам шукав конфлікту.

Едуард, мешканець с. Семиполок:

- Приїхав він з Калити п'яний, начав лапать молодих дівчат, вони начали пищать, він каже: "Мужик, що ти робиш". Той його чи вивів, чи що, ударив, чи вибив ключицю, каже: "Я міліціонер сам". Ну, той каже: "Зараз побачим, який ти міліціонер". Пошел, приносит ружье.

Місцевий мешканець:

- Можна сказати, він умна людина, і він його - це просто достало, і він пішов додому, і взяв рушницю. Получається що Симоненок сам до нього причепився, він був п’яний, і не було там ніякого участкового, він був із дівчатами.

Проти стрільця порушено кримінальну справу, втім, одразу після інциденту і чоловік, і його мати з села зникли.

Григорій Володимирович, мешканець с. Семиполок:

- Ніхто поганого про нього, ніколи він п’яний не ходив, не дебоширив. Дето в Броварах, по-моєму, він робив юристом. Де - я не скажу вам точно. Той возив депутатів, як обирали, його обрали депутатом до районної ради, він був.

Втім, правоохоронці описують розшукуваного як знаного дебошира з кількома судимостями. Саме тому, нібито, чоловік і мав неприязні стосунки із загиблим.

Руслан Хартанович, заступник керівника Броварського МВ міліції:

- Він схильний був до скоєння провокацій, сварок, бійок, і з ним приводилась профілактична робота. Цей злочинець був раніше судимий двічі по трьом статтям: це крадіжка з проникненням у житло, опір працівнику правоохоронних органів, і хуліганство.

Загиблого ж колегу згадують як трудоголіка, готового виявляти правопорушників навіть у неробочий час. Саме тому він і опинився в кафе вночі.

Руслан Хартанович, заступник керівника Броварського МВ міліції:

- На особистім рахунку - безліч кримінальних справ, за якими особи встановлені, і притягнуті до кримінальної відповідальності, і він на стільки був працелюбний, що, фактично, дома і не бував.

Втім, у селі про керівника міліції іншої думки. Кажуть: чоловік часто відпочивав у місцевих кафе, і любив хильнути горілки, коли випивав - ставав некерованим. Сьогодні загиблого із усіма почестями поховали в Броварах. Сиротою залишився 15-річний син.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ну ненадо делать с мусоров белых и пушистых. Все знают наши правохранительные органы,которые держат несчасных наркоманов на игле и ихними руками продают наркоту и зарабатывают деньги подбрасывая наркоту в карманы, Попади в милицию и первым делом мы сейчас тебе положим в карман наркотик и ты наш. Менты в Святошинском районе этим и занимались и нетолько в святошинском.Радянский и т.д.
666 28.09.2011, 14:40 ответить
Спасиба Свидку,это единственная передача,которая показала правду так как она есть.А то что работник органов милиции-белый и пушистый полный бред!!!!Довести человека до крайности одними замечаниями,бред!!!!Свидетели уже боятся и молчат!!!!
бонд 06.09.2011, 21:32 ответить
ну да даже в неадекватном состоянии (БУХОЙ) работал !
007 06.09.2011, 19:29 ответить
ЖЕЛТЫЕ СТРАНИЧКИ ИНТЕРНЕТА!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мне вот интересно, почему только НТН показал Симоненка Н.М. с отрицательной стороны!!??
И какое можно составить представление о человеке со слов только двоих земляков убийцы!! А может они просто его родственники или друзья, к тому же, что мог видеть человек, которому уже давно за 60 в 3 часа ночи в баре, и те слухи которые к нему дошли, никак не могут быть реальными!!!!
А вот по поводу депутата городского совета, он никогда им не был, только баллотировался, но это не показатель!!!!
В действиях Симоненко Н.М., нету ничего плохого, а напротив, он приехал в с.Семиполки, для контролирования ночной жизни села,и не допускания правонарушений со стороны жителей!!!!!
Кто-то за официантка, что у нее повылазило, когда Николай Михайлович вместе со своим участковым с.Семеполки приехали в кафе "Лелека"??, чем она смотрела??? может то она была пьяна и не помнит??
И кто мог придумать такую чушь??? Ирина Винокурова, Вы просто неадекватная, у Вас или предвзятое отношение к сотрудникам правоохранительных органов, или Вам много за этот репортаж заплатили!!!
Люди просто не реагируйте на весь этот который показывают на НТН, посмотрите другие каналы, другие новости, почитайте в интернете с разных источников!!! А здесь просто набивают себе рейтинг, за счет смерти сотрудника правоохранительных органов!!!
06.09.2011, 19:15 свидетель - ти лжеш((((
[[[ 08.09.2011, 15:53 ответить
Вдумайтесь! Кем бы он не работал, но у него остался 15-ти летний сын!!! Для него, как и для многих бы, он герой! Парень никогда больше не увидит его и не попросит совета, как поступить в какой-то ситуации! Не важно каким был Симоненко Н.М., но мы невправе лишать его жизни. Говорят, что Бог рано забирает лутших! Значит, господа, делайте выводы!!!!!
ляля 06.09.2011, 18:38 ответить
Вы не имеете представление о работе нынешних милиционеров!!!! Действительно многие в буквальном смысле живут на работе. Конечно не все белые и пушистые сотрудники правохранительных органов, но не в этом случае. Симоненко Н.М. был предан своему делу, которому посвятил большую часть сваой сознательной жизни. Подумайте!!! Територия его обслуживания - это когда-то поселение бывших зэков. Конечно многие были несогласны с установлением порядка на улицах, потому что иенталитет не тот. Я не говорю, что все сидевшие придурки, и среди них есть нормальные. Но всё же!!!! Он дествительно тогда выполнял свою работу,с которой справлялся на ура!!!!
коллега 06.09.2011, 18:33 ответить
Действительно так и есть!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Коллега 08.09.2011, 09:29 ответить
вот только в селе думают иначе....
я 08.09.2011, 22:42 ответить
Симоненко ето не вминяемый человек ето волк в пагонах милицыонера в каторава только деньги в голове.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.