Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині жителі кількох сіл Миколаївського району бачили аномальне явище

7 вересня 2011, 13:42
Дата ефіру/події: Середа, 7 вересня 13:42

Метеорит, чи аномальне явище? Свідками польоту вогненної кулі на Одещині стали кілька десятків людей. Що то було: мабуть, НЛО? З'ясовували кореспонденти "Свідка".

Неймовірне сяйво в нічному небі бачили мешканці Миколаївського району. Микола Чирниклюк розповідає: ввечері вийшов з хати на двір, аж раптом землю осяяло, ніби сонцем. Від переляку аж присів - подумав, що то над ним хтось підриває петарди.

Микола Чирниклюк, мешканець с. Миколаївки:

- Воно пролетіло над нами, і со сторони Софіївки пішло вниз. І з того я поняв, що це метеорит, бо не раз бачив, як метеорит пролітає. А так, люди кажуть, що грохот ще був, але я в цей момент закривав двері, я просто не почув. А видно було, дай боже, звичайно, його.

Надзвичайне явище бачили і мешканці села Софіївки. Вогняний смерч пронісся над полем, де саме працювало двоє комбайнерів. Ті налякалися до півсмерті - тікали, хто куди. Один сховався до авта, інший заліз під трактора.

Алла Дьолог, мешканка с. Софіївки:

- І чоловік упав на землю, бо думав, що то война началася. Сильно видно зробилося, і сильно гул пішов.

Потім вогонь згас над ставком. Люди чули два удари - один сильніший, другий слабший. А там, куди понеслося небесне тіло, ще довго світилася червона заграва.

Володимир Дьолог, мешканець с. Софіївки:

- Стало видно осьо - як білим днем. Десь з метр до землі не долетіло, затухло, а тоді трусануло просто землю. Це як розказує дядько Саша, Віталя.

- А не шукали потім це місто?

- Ні. Приїжджали потім пожарніки, кажуть, їдем, покажеш. Вони кажуть, ми не помнимо, де це, це на полі, ніч була, полдесятого.

Спочатку побачену дивовижу місцеві пов'язали з Констянтинівською АЕС, але вибуху там не було, та й сяйво шугало в небі. Припускають, це могла бути кулева блискавка, але того дня не було ані грози, ані дощу.

Алла Дьолог, мешканка с. Софіївки:

- Вікна начали труситися, шибки, ці, штори хиталися, там страшно. А вийшли як надвір…

- А де воно було?

- Воно так полетіло. А в Альони нашої прямо над хатою летіла куля, і потом шлейф такий длінний ззаді. І зразу - тишина.

Територію, над якою пролетів імовірний метеорит, "прочесали" МНСівці. Щоправда, допитатися в них, що знайшли, не вдалося - місцевий підрозділ рятує сусіднє село від вогню. Тим часом, у Софіївці подейкують: дехто після аномалії вже бачив НЛО!

Оксана Піднебесна, кореспондентка:

- Шукати, де впав метеорит - все одно що полювати за привидами: над місцем, де він пролетів, так само й де він розчинився - жодного сліду.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.