Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Херсонщині хлопець згвалтував і вбив 6-річну дівчинку

7 вересня 2011, 13:52
Дата ефіру/події: Середа, 7 вересня 13:52

Нелюд, що зґвалтував і вбив першокласницю. Трагедія сталася у селі Нова Збур'ївка Голопристанського району.

Шестирічна Катя після школи пішла гуляти надвір і зникла. Батьки кинулися її шукати.

Анатолій Бондар, сусід:

- По лісу ходили ноччю, ну і сусіди, й всі. Ну, шукали, та й думали: може, чи заблудилась. Ну, таке би ніхто й не подумав.

Школярку знайшли мертвою зі слідами зґвалтування. Діти розповіли про незнайомця, спочатку він спілкувався зі старшою дівчинкою.

Ганна Місятюк, бабуся вбитої дівчинки:

- "Поведи мене у школу у туалет, а потом зі школи поведи мене у ліс, покажеш". А та старшенька - умнічка. Каже, я не піду, я не знаю. А ця дитина довірлива, добренька. Я, каже, знаю, де ліс, я покажу, цей дядя хороший.

Продавчиня магазину згадала, що зранку заходив невідомий чоловік. А ввечері купував пиво вже із кров'ю на рукаві та спиною в реп'яхах. Потім сів у автобус, що їхав до сусіднього села.

Сергій Гуменюк, т.в.о. керівника УМВС України в Херсонській області:

- Злоумышленником оказалось лицо ранее судимое за аналогичное преступление на сексуальной почве, вот. Он был в феврале 2011 года, условно досрочно освобожден, и, получается, через полгода совершил аналогичное преступление уже с более тяжкими последствиями.

Люди обурені м'якістю закону. Кажуть, за спробу зґвалтування 14-річної дівчинки лише два з половиною роки тюрми.

Микола Бондаренко, батько загиблої:

- Не знаю. Я б таких не випускав би взагалі. Що ви закони такі робите - я не знаю.

Під час відтворення злочину, міліція одягла затриманого в бронежилет та каску. Від обурених селян його охороняло аж 40 правоохоронців.

Ганна Місятюк, бабуся вбитої дівчинки:

- За що, за що він таке зробив з цієї крошечки? Хто буде їх, оцих крошечок, хто буде їх охороняти? А ви охороняєте деби... дебілів, не знаю, як їх назвати!

Затриманий про зґвалтування та вбивство маленької дівчинки розповідає спокійно й детально.

Затриманий:

- Бігала дєвочка там недалеко. Ну, я прєдложив їй - пішли, ну, покажи мені ліс. Вона согласилася, ми пішли. Як зайшли в ліс, то десь метрів через 20, може, даже больше, я взяв її на руки, одніс туди, чуть дальше, там ще недалеко свалка була. Ну, совєршив це. От того мєста ще пару метров одніс, і положив, і закидав її там листями, йолками.

За цією партою Катя просиділа лише два дні. Проти молодика порушено кримінальну справу за статтею 115 - навмисне вбивство малолітньої дитини. Родичі дівчинки вважають: для нього навіть довічне ув'язнення - замале покарання.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.