Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині чоловік варив ацетильований опій у лісі

9 вересня 2011, 13:04
Дата ефіру/події: П’ятниця, 9 вересня 13:04

Сховану в лісі нарколабораторію виявили на Львівщині. Варив зілля немісцевий. Упіймали його на гарячому - саме хімічив над багаттям чергову партію дурману.

Нарколабораторію підприємливий ділок облаштував у Золочівському районі Львівщини. Варив дурман просто в лісі. Для цього мав усе обладнання. Чоловік розповідає - така справа для нього - не новина.

Затриманий:

- Варили мальос цей, мололи головки на макову соломку і перевозили.

Макову соломку збирав у полі неподалік. Потім виготовляв з неї наркосировину. Чоловік був впевнений, що його ніколи не викриють, тож візит правоохоронців став для нього повною несподіванкою.

Кирило Самойленко, керівник управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Затримали вказаного громадянина "на гарячому", під час якраз виготовлення опію за допомогою лабораторного посуду та лабораторного приладу виготовляв та збував особливо небезпечний засіб - опій ацетильований.

Міліціянти знайшли у схованці пластикові пляшки, заповнені так званим "малясом" - речовиною, з якої пізніше виготовляли опій. Зразки вилученої рідини, а також посуд передали на експертизу. Її результати підтвердили: за допомоги цього приладдя зловмисник "варив" наркотики. Сам затриманий розповідає, що планував везти зілля до Полтави, і вже там мав продавати "ширку" наркозалежним. Але не судилося. Проти ділка вже порушили кримінальну справу.

Оперативний співробітник управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Дана особа притягується до кримінальної відповідальності за статтею 307 частина 2 КК України, за збут важкого наркотику. Проводяться слідчі дії.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.