Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі затримали зловмисника, який знімав держномери з автомобілів

13 вересня 2011, 15:31
Дата ефіру/події: Вівторок, 13 вересня 15:31

Ви збираєтесь сісти в автівку, а поїхати - зась: на машині відсутні державні номери! В таку халепу вскочили з десяток одеситів. Викрадача автомобільних знаків постраждалі навіть в обличчя не бачили - діяв через Інтернет.

Чужі автівки, припарковані в одеських дворах та на вулицях, не давали спокою безробітному киянинові. 35-річний нероба вигадав, як заробляти на чужому добрі. Вночі відкручував державні знаки - і ховав їх. Діяв, як Фантомас: по собі щоразу залишав записки.

Затриманий:

- Оставлял на лобовом стекле записку с адресом с электронной почтой, после чего сам номер я прятал недалеко от машины, и ждал письмо на электронную почту. Когда приходило письмо от человека, я предлагал ему вернуть эти номера, но уже за вознаграждение.

Жертвами зловмисника стало з десяток автомобілістів. За повернення одного номеру правив 100-150 гривень, тож заробив близько тисячі. А віртуальні гроші, що власники машин перераховували як винагороду, знімав готівкою через банк.

Олександр Докійчук, заступник керівника підрозділу Одеського МУ міліції:

- После поступления денег на его счет он в письменном виде указывал местонахождение государственного номера. После этого данный гражданин обналичивал данную сумму через веб-мани. По данному факту возбуждено уголовное дело, по ст. 185, ч. 2 - кража имущества граждан.

Ще двох злодіїв затримали під час спроби зняти номерні знаки у сквері Віри Холодної - за сотню метрів від міського управління МВС. Заправившись оковитою, чоловіки завзято відривали номери, щоби здати їх до пункту приймання брухту. Та ба - самі опинились в залізних кайданках.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.