Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині троє дівчат познущалися над неповнолітньою подругою

13 вересня 2011, 16:36
Дата ефіру/події: Вівторок, 13 вересня 16:36

На Луганщині троє дівчат влаштували розправу над неповнолітньою подругою. Жертву побили, обстригли волосся на голові, ще й на додачу роздягли. Невідомо, чим би закінчилася жорстока екзекуція, якби нещасній не вдалося втекти.

Кілька днів тому троє шкільних товаришок запросили Олену погуляти в місцевому парку. Та згодом дівоча розмова перетворилась на справжню екзекуцію. Подруги повалили дівчину на землю й заходилися бити, потім повистригали волосся на голові жертви та позривали одяг. На додачу відібрали мобільного телефона.

Олена, постраждала:

- Разговаривала по телефону, потом ударила. Потом ножницами начали волосы обрезать. Потом подпалить волосы хотели.

Врятувалась дівчина дивом - побита, гола та пострижена втекла від своїх катів. Ті наздоганяти не стали. Вдома батьки жертви викликали медиків, а вже вони - міліцію. Правоохоронці затримали школярок. Усі троє зізнались, що збиткувалися з подруги через хлопця. Мовляв, Олена відбила його в однієї з них. Та покликала на допомогу товаришок і всі разом вчинили розправу.

Марина, затримана:

- Сама виновата. Я спросила - она ответила, и понеслось.

Артем Коврик, слідчий Алчевського МВ міліції:

- Одна из обвиняемых толкнула в спину. Та упала. Две другие наносили удары руками, ногами по всему телу потерпевшей. Потом раздели - она была с голым торсом, и она улучила момент и убежала.

Дії дівчат міліціянти класифікували як хуліганство та пограбування, скоєне гуртом осіб. Їх затримали. Школяркам світить ув'язнення на термін до 6 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.