Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 8 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині племінник залишив під відкритим небом свого дядька-інваліда

14 вересня 2011, 13:43
Дата ефіру/події: Середа, 14 вересня 13:43

На Київщині небіж зробив волоцюгою власного дядька-інваліда - продав його хату й кинув родича просто неба. Сусіди кажуть: молодик діяв вкупі з аферистами.

У Нових Петрівцях це місце називають громадським туалетом. Нині ж тут мешкає Олександр. Такі апартаменти має завдяки родичам. Ті скористалися з доброти його покійної матері. Спочатку прихистку попросив двоюрідний брат, згодом з'явився його син і назвався господарем.

Олександр, безхатченко:

- Он работает в американцев, живет в Киеве. Ни в чем не нуждается. Ко мне приехал, как будто не видит меня. "Здесь вот я хату продав, будет здесь двухэтажный дом". Я говорю: "Сережа, это моя батькивщина, какое ты имеешь основание?" А он говорит: "У меня дарственная".

Сусіди за голову хапаються. Після смерті матері садибу успадкував Сашко. Його двоюрідний небіж навіть прописаний тут не був.

Лідія Іващенко, мешканка с. Нових Петрівців:

- Сергій став через батька, який незаконно проживав. Через цього батька став власником. Хто на нього переписав?

Новий власник про спадкоємця Олександра чує вперше. Коли купував ділянку, спілкувався з Сергієм. Та й якби були проблеми, у сільській раді не дозволили б цього зробити.

Олександр, новий власник будинку, телефоном:

- Всі папери з боку колишнього власника хто підписував? Сірожа. Всі документи на ньому, і сільсовет переписав на нього всі документи. Ця людина получила гроші.

Сільський голова у відпустці. Секретар на виїзді. Ситуації з Сашком ніхто не коментує. Поза камерою розповідають: чоловік сам винен. Переписав майно й пошився в дурні.

Антон Кайтанюк, мешканець с. Нових Петрівців:

- Сільська рада має відстежувати такі моменти: в нас є і орган попечітельства за похилими людьми, за такими, як Сашко, адже він є інвалідом. Сільська рада знала, що тут проживав Левченко Сашко, і чому племінник Сергій став власником - мала з'ясувати.

Олександр розповідає: родичі все добре спланували. Два роки тому вигнали його на вулицю. Відтоді призвичаївся до горілки. Саме з цієї вади скористалися брокери.

Олександр, безхатченко:

- Брокерши, две сестры меня подкупили. "Мы продадим твой участок и купим, только не в Петровцах, новый дом". И как в воду канули. Я ж любитель чарочки, Господи, простите. И под чарочкой подписал бумаги.

Люди погоджуються: їхній односелець сам винен. Проте в Нових Петрівцях це не єдиний випадок. Місцеві переконані: влада замість запобігати тільки сприяє аферистам, адже земля в селі на вагу золота.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.