Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині чоловік убив каменем свою колишню коханку

14 вересня 2011, 16:02
Дата ефіру/події: Середа, 14 вересня 16:02

Не витримав зради. На Луганщині чоловік убив свою колишню коханку. Жінка завинила тим, що вподобала іншого. За це й поплатилася життям. Вбивцю знайшли за відбитками пальців.

Тіло жінки в лісосмузі побачив водій вантажівки, коли зупинився на узбіччі. Викликав міліціянтів. Випадкові свідки розповіли правоохоронцям, що молодиця була в оточенні двох чоловіків. Один із них знай бігав до місцевого генделику по спиртне.

Сергій Байраченко, керівник підрозділу Артемівського РВ міліції:

- Выехав на место, установлена личность данной женщины. Она - жительница Красного Луча, 1987 года рождения. Была выявлена ушибленная рана головы и обширные кровоподтеки шеи.

На пляшках, а згодом і на камені - знарядді вбивства - міліціянти знайшли відбитки пальців, за якими й почали шукати підозрюваного. Вийшли на двох чоловіків. Вони одразу зізналися, що пиячили разом із жінкою. Експертиза довела: відбитки належать одному з них.

Сергій, підозрюваний:

- Началась словесная перепалка, после чего я ее ударил камнем в область головы.

А кривава сварка виникла після п'яних посиденьок, коли закортіло інтиму. Подруга при колишньому бойфрендові віддалася двадцятирічному Дмитрові. Та коли задоволений молодик пішов до дому, інший від ревнощів узявся гамселити Аліну. Спочатку лупцював руками й ногами. Жінка що було духу гукала на допомогу. Аби ніхто не почув її криків, ревнивець вирішив її добити.

Сергій Байраченко, керівник підрозділу Артемівського РВ міліції:

- Подозреваемый нанес несколько ударов тупым твердым предметом в область головы потерпевшей.

Коли жінка вже не дихала, нелюд допив вино й пошкандибав до дому. За навмисне вбивство йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.