Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 17 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві позашляховик "Порш Каєн" збив жінку з двома дітьми

15 вересня 2011, 14:52
Дата ефіру/події: Четвер, 15 вересня 14:52

Далі - про смертельну аварію, що сталася в Києві на вулиці Бальзака. Позашляховик Порш Каєн збив жінку і двох її дітей. Нещасна померла, а малі й досі у відділі інтенсивної терапії "Охматдиту". Про причини й наслідки страшної аварії.

Це трапилося 31-го серпня десь о дев'ятій вечора. Жінка з чотирма дітьми, двома - своїми й двома - знайомих, поверталася додому з пікніка. Дорогу вирішила перебігти не пішохідним переходом, а навпростець. Спочатку пішов один хлопчик, а потім жінка взяла за руки своїх чад і побігла за ним. Четверта ж дитина залишилася стояти. Перший хлопчик дорогу перебіг, натомість мати з малюками тротуару так і не дісталася - їх на повному ходу збив позашляховик.

Марина Борисполець, кореспондентка:

- Збитих 32-річну Вікторію та її п’ятирічного сина медики побачили одразу, вони лежали на дорозі, а от одинадцятирічну Маргариту шукали хвилин з десять. Її від удару відкинуло у кущі.

32-річна Вікторія Капоріна після удару позашляховика до ранку наступного дня не дожила. ЇЇ травми виявилися несумісними з життям.

Олег Капорін, чоловік загиблої:

- Перелом костей таза, перелом позвоночника. Все внутренние органы были повреждены: печень, почки, селезенка.

Діти загиблої - п'ятирічний Костя й одинадцятирічна Маргарита - досі в лікарні, у відділенні інтенсивної терапії.

Ірина яковлева, лікар-хірург "Охматдиту":

- Поступили в тяжелом состоянии, потребовались консультации многих специалистов. У мальчика у Кости - сотрясение головного мозга, множественные гематомы. У Маргариты - ушиб головного мозга, что является более тяжелым повреждением, и закрытая травма живота, ушиб почки.

10-річний Євген бачив трагедію на власні очі. Він розповідає: коли рушали через дорогу, джипа взагалі не було видно. Малий запевняє: позашляховик ще й їхав із вимкненими фарами.

Євген, свідок ДТП:

- Тетя Вика увидела, что здесь сначала машина ехала, "Москвич", после этого тетя Вика сказала, что после этого Москвича бежим, потому что там машин вообще не было видно. Водитель ехал без включенных фар вообще, там только начал их включать. Машину вообще не было видно, когда мы переходили. Выбежал в темных очках.

Автопригоду нині розслідують у міліції. Там порушень з боку водія не зафіксували, натомість жінка переходила дорогу не за правилами.

Володимир Дмитренко, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- По предварительным результатам, женщина грубо нарушила правила дорожного движения, переходя дорогу в неустановленном месте. Проводится автотехническая экспертиза, с какой скоростью двигался автомобиль, будет установлено. Дело в том, что в момент столкновения женщина выскочила из-за автомобиля, и у него не было, практически, шансов уйти от столкновения.

На місці, де сталася трагедія, вулицю Бальзака не за правилами переходить більшість місцевих мешканців, бо через півдороги зебра є, а інша половина - без розмітки.

Тетяна, мешканка м. Києва:

- Тут немає зебри, немає переходу. Чому тут ідете?

- Та потому что сдесь близко дом, рядом.

- Далеко йти до зебри, до світлофора?

- Там і там за церквою. Треба - там же є зебра. Тут же машины, а дети же летом постоянно сюда на речку бегают, все сами, и старые люди, потому что же с этих домов.

Олена, мешканка м. Києва:

- Естественно, там же пляж, речка, где-то идти там, обходить, и проход вот этот вот один.

- Не зручно?

- Конечно, нет.

Тим часом, Олег Капорін щодня відвідує своїх дітей у лікарні. Він намагається усвідомити, що став батьком-одинаком, і не знає, як сповістити малих про смерть мами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ну так, а що?
Водій неправий?
Слава 22.09.2011, 23:54 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.