Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Охоронці Березанської колонії побили ув'язненого, що втік, до смерті

18 вересня 2011, 11:24
Дата ефіру/події: Неділя, 18 вересня 11:24

Інцидент, що звершився смертю чоловіка, стався в місті Березані на Київщині. Охоронці тамтешної колонії впіймали порушника, і так відлупцювали бідаку, що він помер. Тіло закопали.

Що її сина невідомі заб’ють до смерті, ще й тіло закопають, Наталя Петрівна ніколи не думала. 29-го серпня він не повернувся додому. А наступного дня батькам зателефонували в'язні Березанської колонії і сказали, що з Сашком лихо.

Наталя Петрівна, мати загиблого:

- Нам позвонили с зоны ребята какие-то и сказали: ищите сына в морге, в яме, либо в больнице. Его словили под тюрьмой. Ребята с зоны говорят, что он хотел перебросить телефоны, коньяк и дрожжи.

Юрій, засуджений (телефоном):

- Cлышали, били Сашу.

- Он кричал, звал о помощи?

- Да, он кричал не своим голосом. Здесь слышал весь лагерь. Это с окна было видно.

Жінка звернулася до міліції. Розповіла, що її син зник. Повідомила й про телефонний дзвінок із колонії. Заїхала туди сама. Тамтешній керівник заспокоїв: жодних інцидентів не було. А з порушниками поза зоною розбирається міліція.

Наталя Петрівна, мати загиблого:

- Он говорил: всё нормально, ничего страшного нету, он где-то ходит, он сбежал, у нас его нету, ничего не знаем. Он ничего не видел, ничего не слышал, у них нет никаких нарушений. Если какие-то нарушения видят с вышки, они вызывают милицию.

Більше тижня про Олександра не було жодної інформації. На десяту добу його знайшли, а точніше, відкопали неподалік тієї самої колонії.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Було встановлено автомобіль, який був припаркований біля цієї установи, і цей автомобіль зараз на штрафмайданчику, і ми вважали, що чоловік безвісти зниклий, і з’ясували місце перебування. І прокуратура перекваліфікувала цю справу на 115, і в подальшому займається. Єсть затримані особи, ведеться слідство. Не ми його викопували, де його прикопали - це займалася прокуратура.

У прокуратурі на камеру нічого не коментують. Мовляв, триває слідство. Батьки ж Олександра вважають, що злочинці можуть уникнути покарання, адже, за офіційною інформацією, що на сайті МВС, 34-річний Олександр намагався проникнути на заборонену територію. Під час затримання дістав смертельні травми. Телефоном в'язні 95 колонії журналістам розповіли, що в них це не перший такий випадок. Бувало й раніше. Тоді охоронців покарали. Проте прийшли інші. Позаяк вони запозичили досвід попередників, ліпше до виправної установи не наближатися.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.