Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Івано-Франківщині патрульні вилучили пігулки "Субутекс" у перехожого

20 вересня 2011, 11:08
Дата ефіру/події: Вівторок, 20 вересня 11:08

Партію наркотиків вилучили на Івано-Франківщині. Три десятки пігулок "Субітексу" виявили в Калуші. Такий сюрприз патрульні знайшли у перехожого.

Це було звичайне патрулювання. Увагу правоохоронців привернули двоє підозрілих чоловіків. Вони тривалий час крутилися на одному місці, постійно комусь телефонували, згодом до них підходили люди, і за кілька хвилин ішли геть.

Юрій Яцущак, співробітник Калуського МВ міліції:

- Підійшли до них, представились, запитали, чи є якісь заборонені предмети, там, колючо-ріжучі, наркотичні засоби. Один з них почав нервуватись. Коли я попросив витягнути речі з карманів, почав тікати. Ми його затримали, наділи наручники.

Одного із затриманих правоохоронці впізнали: раніше засудженого жителя Калуша, що підписав зобов'язання про невиїзд з огляду на порушенням проти нього кримінальної справи за крадіжки. Саме він і намагався втекти. Як дізналися правоохоронці - не випадково.

Ігор Юзьків, старший слідчий Калуського МВ міліції:

- Під час обшуку у нього було виявлено 29 таблеток "Субітекс", який містить наркотичний засіб, якийсь там морфін, загальною кількістю 0,232 грами.

Вартість однієї пігулки на нелегальному ринку - 300 гривень. Тепер правоохоронці шукають джерело походження наркотиків, і мають намір порушити кримінальну справу. Затриманим загрожує ув'язнення на термін від п'яти до десяти років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.