Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Донецьку 9-річна дівчинка стала жертвою педофіла

20 вересня 2011, 14:59
Дата ефіру/події: Вівторок, 20 вересня 14:59

9-тирічна дівчинка стала жертвою збоченця в центрі Донецька. Замість відвести дитину додому 40-річний друг сім'ї вирішив її зґвалтувати.

Стрес після нічної зміни мешканець Донецька вирішив зняти звичним способом - випити. Та кілька чарок горілки не заспокоїли, навпаки - розбурхали хвору уяву. Чолов’яга пішов до знайомих і запропонував забрати їхню 9-річну дочку зі школи. Та додому її вести наміру не мав. Заманив малу до міської водойми. Там збоченця і його жертву побачили міліціянти.

Сергій Павленко, співробітник "Беркуту":

- Около 19:00 в районе 2-го городского пруда нами был обнаружен обнаженный мужчина, который прижимал к себе маленькую девочку. Принятыми мерами его противоправные действия были прекращены, так как он девочку к себе прижимал, гладил.

40-річний збоченець намагався відбрехатися.

Дмитро Ситник, співробітник "Беркуту":

- Нам он пояснил, что она была его дочкой. Девочка в ходе беседы сказала, что это малознакомый дядя, привел ее покупаться на водоем.

Уже в райвідділку затриманий розповідав інше.

Василь Байрачний, в.о. прокурора м. Донецька:

- Мужчина дает следствию версию, что, якобы, нудист, такие действия он совершал из таких побуждений. Работники спецподразделения сработали в данном случае профессионально. В подкрепление своих действий и преступных действий мужчины произвели фотосъемку на видеокамеры своих мобильных телефонов, что явилось хорошим подспорьем в установлении на первоначальном этапе истинных действий задержанного.

Якщо провину затриманого доведуть, то за розбещення малолітньої дитини йому загрожуватиме від 5-ти до 8-ми років позбавлення волі. Правоохоронці додають: легкого життя за ґратами збоченцеві точно не буде.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.