Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині 40-річний чоловік напав на бабусю з метою згвалтування

27 вересня 2011, 15:33
Дата ефіру/події: Вівторок, 27 вересня 15:33

Закортіло інтиму. На Волині 40-річний чоловік мало не зґвалтував вдвічі старшої пенсіонерки. А все тому, каже, що горілка засліпила очі. Перед тим, як навідатися до бабусі, вижлуктав у барі три пляшки. Та все одно не був певен, що домовиться з жертвою полюбовно, і прихопив із собою пневматичного пістолета.

Після нападу на цю жінку минуло три дні. Відтоді її хата на околиці села ні на мить не порожня. Нічний візит п'яного мов чіп розбишаки так наполохав пенсіонерку, що тепер бути з нею поряд мусять, щонайменше, двоє сусідів.

Марія Іванівна, родичка постраждалої:

- То кума. Так до неї приходжу, розважаю її. Кажу: "Не плач, до тебе більше ніхто не прийде, чого ти плачеш? Ну так трапилося, кажу, що ж ти зробиш?" Вона каже: "Я йому прощу". Кажу, прости…

Олександра Никифорівна, постраждала (плаче):

- Свій вік прожила, де на мою голову він вирвався? Нащо він мені? Чи я коли, що на нього сказала марно? Ой!

Того вечора Олександра Никифорівна вже вклалася спати. Коли на годиннику було по півночі. Пригадує, хтось постукав у шибку. Не встигла жінка вийти в сіни, як лобом у лоба зіткнулася з "гостем" у масці.

Олександра Никифорівна, постраждала:

- Майка на голові, і зразу мені пістолет під висок. Мене до стіни став душити. Кажу, дитино, що ти хочеш від мене, я стара баба? Пусти, ріднесенький! А він мені і на горло ногою, і коліном, і тією майкою рота затикає…

Екзекуція тривала зо п'ять хвилин. Хоч скільки бабця пручалася і кричала, нелюд не відступав.

Олександра Никифорівна, постраждала:

- Все простягав до цього грішного тіла руку. Він. Вже я думала так, що вже мені кінець, все. Ото я старалася лице йому дерти. Думаю, як я його подеру, то пізнають його скоріше, зловлять після моєї смерті.

Та скоїти гріх нелюд так і не зміг. Покинув закривавлену і знесилену жертву на порозі, й раптово зник. Пенсіонерка ж дочекалася ранку й розповіла свою історію сільському голові. Той одразу - міліціянтам. Кривдника старенької оперативники шукали не довго. Він спав у себе вдома з пневматичним пістолетом під подушкою. Кримінальну справу проти нього порушили того самого дня.

Володимир Деркач, старший слідчий Камінь-Каширського РВ міліції:

- Поки що відпрацьовується серед інших версія, вона є основною - замах з метою зґвалтування постраждалої - жінки похилого віку. Як не банально, але Кримінальним кодексом України такі дії передбачають покарання від трьох до п'яти років. Можливо, хтось чекав більш суворішого. Але - від 3 до 5-ти.

Сам затриманий іти до в'язниці не хоче. Переконує: винен не він, а горілка.

Олег, затриманий:

- Я приїхав із заробіток. Святкували моє повернення. Я взагалі не пам'ятаю, як опинився у тої бабки. Не знаю, як це сталося, не пам'ятаю.

- Ну, знаємо, що ви не мало в той день випили, так?

- Так, три пляшки горілки випили ми.

- Ну на сьогодні є якесь каяття?

- Звичайно, каюсь. Все під алкоголем. Як я не пам'ятаю, то що можу пояснити?

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.